top of page
12345607_13-328-16_photo_web_edited.jpg
sommarkampanjblomma.png

Visning Måndag 24/6 kl 17.00-17.30

Visning Måndag 1/7 kl 17.00-17.30

LGH 27

Välkommen till en inflyttningsklar, ljus och rymlig hörnlägenhet om 3 rok med dubbla badrum, balkong och inredning av hög kvalitet. Separat förråd finns. 

 

Lägenheten präglas av ljus och rymd genom dess trevliga rundgång och välplanerade rum. Separat kök och vardagsrum med härliga ljusinsläpp från flera väderstreck. Som boende i föreningen har du tillgång till en härlig skyddad innergård som ger möjlighet till spring och lek för alla barn och sociala sammankomster mellan goda grannar, familj och vänner. Det kommer också finnas gott om planteringar och möjlighet att odla i anslutning till uteplatserna. Alla lägenheter har ett externt förråd. Garage finns i huset och det planeras för en lokal som utgör en träffpunkt för de boende i kvarteret men även
för områdets besökare.

 

RUM
STORLEK

VÅNING

NYTT PRIS

TIDIGARE

AVGIFT

ADRESS

INFLYTT

3
88 kvm 

1

2 895 000 kr

3 450 000 kr

5 918  kr/mån

Skattsökargränd 2c

Enligt överenskommelse

Skärmbild Erik_edited.jpg

MÄKLARE

ERIK WENNBERG

0708 35 60 55
erik.wennberg@fastighetsbyran.se

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 27 är 1184 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

HSB bygger ett attraktivt klimatsmart boende med en fin grön gård med lekmöjligheter, solceller och gröna tak. De moderna, ljusa och välplanerade lägenheterna blir 1-4 rum och kök och samtliga har balkong eller uteplats. Brf Silverskatten är ett kvarter präglat av variation och hållbarhet. Olika höjder på husen samt fasadmaterial i både puts och trä gör kvarteret levande och solceller på taket ger låga driftkostnader. Läs mer om föreningen i materialet nedan


 

Lägenhetsritning lgh 27

Information om HSB brf Silverskatten "brf-fakta", 2021-04-12

Att köpa bostadsrätt av HSB Brf Silverskatten_2023-02-02

Stadgar HSB brf Silverskatten 2021-10-15

OMRÅDET

SERVICE

Sigtuna Stadsängar är ett nytt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen på Stadsängarna genom skidspår, motionsspår, svampskogar och en MTB-bana. Vill du hellre röra på dig inomhus finns en stor padelhall samt ett gym med yogafokus. I Sigtuna Stadsängar finns både skola, Internationella Engelska skolan och förskola i Raoul Wallenbergs regi och välkomna barn och ungdomar.
 

Redan idag är Sigtuna Stadsängar en högst levande stadsdel med både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Olssons), apotek, frisör, restauranger, tandläkare och vårdcentral. Silverskattenssödra fasad vetter mot Sigtunas nya handelskvarter, Silvertorget med all dess service. 

ima142864.jpg
Silverskatten Marina restaurang med utsikt.jpg

OMRÅDET

SERVICE

Om inte alla vägar bär till Sigtuna, så gör åtminstone många det. Hit styr tåg, pendeltåg, bussar, bilar, flyg och båtar. Här är det enkelt att kombinera ett mysigt småstadsliv och fantastisk landsbygd med närheten till storstadens puls med pendlingsavstånd till Uppsala och Stockholm dit det är cirka 35 respektive 45 kilometer.


Med bil tar man E4:an till Stockholm eller Uppsala, men det finns även bra tågförbindelser via pendeltågsstationerna i Märsta och Rosersberg. Tågen går fyra gånger i timmen. För den som vill resa lokalt i Sigtuna kommun går det bussar som passar med pendeltågens tider.


Den som pendlar till utlandet eller andra orter i Sverige eller kanske rent av arbetar inom flygindustrin kan dra nytta av Sigtunas läge bara en kvart från Arlanda flygplats. Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil.


Under sommaren går det att åka båt till olika platser. Det finns båttrafik mellan Sigtuna och Stadhusbron i Stockholm.

Välkommen till nyproduktion i brf Silverskatten och upplev småstadslivet i mysiga Sigtuna!

bottom of page