top of page

BRF FINNBODA TRÄDGÅRDAR

ÖSTRA FINNBODAVÄGEN 43

Brf Finnboda Trädgårdar erbjuder ett boende med guldkant för dig som är 55+ och vill bo nära vattnet i en lugn miljö. Samtidigt är det så nära stan att du kan promenera eller ta cykeln in till Södermalm och strandpromenaden tar dig hela vägen till Slussen. Nu visar vi en ljus och öppen 3:a om 80,5 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en stor härlig balkong.

ÖSTRA FINNBODAVÄGEN 43, NACKA

INFO

Välkommen till denna öppna och trevliga bostad om 3 rok med en stor balkong om 14,5 kvm i söderläge. Estetiskt och funktionellt kök med smarta lösningar, väl tilltagna arbetsytor och högklassiga vitvaror. Här finns också ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. I bostaden finns en rymlig klädkammare och ett extra förråd i anslutning till sovrummen för praktisk förvaring. Brf Finnboda Trädgårdar är en förening för dig som är 55+ och vill bo i ett lugnt område nära vattnet men ändå med promenad- och cykelavstånd till innerstan. Fokus ligger på fina och trevliga utemiljöer, gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad.  Bostadsrättsföreningen har fyra gemensamma takterrasser med relax/bastu samt utekök.

Hall

Ingång till hall med inbyggda skjutdörrsgarderober som rymmer både avhängning och förvaring. Skjutdörrarna i spegelglas ger en känsla av extra rymd till rummet. Stilrent klinkergolv med stora plattor i grå granitkeramik som övergår i ett parkettgolv av vitpigmenterad ek från Kährs vilket är genomgående i bostaden.

Kök/vardagsrum

Lägenhetens centrala samlingsplats består av kök och vardagsrum i öppen planlösning som bildar en stor öppen yta med utgång till balkongen. Det stilrena köket kommer från Vedum och har vita släta skåpluckor, fullutdragslådor och dämpning på skåpluckorna. Grå bänkskiva i laminat med el i dold hörnbox. LED- belysning och dimmer för ljusreglering sitter infällda under överskåpen. Maskinell utrustning från Electrolux består av praktisk induktionshäll, helintegrerad spisfläkt, kyl och frys i rostfritt utförande. Ugn och micro är placerade i högskåp i bra arbetshöjd och diskmaskinen har komfortlift som gör att underkorgen åker upp i samma nivå som överkorgen och blir därmed lätt att tömma. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen om 14,5 kvm som löper längs hela lägenhetens södersida. Här du kan sitta och njuta sköna dagar när du bara vill ta det lugnt eller kanske äta en middag utomhus.

Sovrum 1

Sovrum om 8,5 kvm med ingång till ett mindre förråd om 1 kvm.

Sovrum 2

Det större sovrummet om 12,5 kvm har plats för dubbelsäng och ingång till en klädkammare om 3 kvm.

Badrum

Stort och helkaklat badrum om 7 kvm med infällda dimbara spotlights i taket, vitt kakel på väggarna och vacker grå granitkeramik på golvet. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux installerade med en praktisk bänkskiva i laminat ovan som ger extra avställningsyta. Överskåp med bänkbelysning och eluttag. Toalettstolen är vägghängd för att underlätta städning och den elektriska handdukstorken ger varma handdukar efter duschen. Dusch med både tak- och handdusch, duschväggar i klarglas och blankpolerad krom. Handfat i kommod med lådor och spegelskåp med belysning på väggen ovan.

Wc

Wc/gästtoalett med samma typ av kakel och klinkergolv i granitkeramik som i badrummet. Vägghängd toalett, handfat inbyggt i kommod och spegelskåp på väggen.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
80,5 kvm

1 tr

6 100 000 kr

4 336 kr/mån

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visningstider: Söndag 18/10, 13:30-14:15
Privatvisning:
Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3 kvm.

Övrigt:

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån. Samtalskostnad för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från Telenor

De gemensamma ytorna i bostadsrättsföreningen består av styrelserum/gemensamhetslokal som även kan användas som övernattningslägenhet, relax, bastu, grovtvättstuga, barnvagnsrum, garage, cykelförvaring och miljörum. Det finns fyra gemensamma terrasser i korshusen. Det finns även möjlighet till nyttjande av ett befintligt klubbhus med pool och relaxavdelning.

 

I garaget under korshusen (1 och 2) finns 65 parkeringsplatser som nås med hiss direkt från korshusens trapphus. 10 av dessa är elladdplatser och det är förberett för ytterligare 20 platser. Det finns även 22 stycken markparkeringar. Kostnad för markparkeringsplats är ca 400 kr och för garageplats ca 1300 kr.

 

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 957 kr/kvm.

HSB brf Finnboda Trädgårdar kommer att bestå av 109 lägenheter fördelade på fem hus i två husgrupper varav två korshus och tre smalhus. De har alla ljusa putsade fasader och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Alla balkonger som är skurna ur hörn i korshusen är inglasade. Vi söker bygglov för inglasning av övriga balkonger till inflyttningen.

 

HSB brf Finnboda Trädgårdar är medlem i HSB Stockholm.

 

VILLKOR FÖR ATT KÖPA I 55+ BOENDE: Köparen/köparna ska vara 55 år fyllda vid tidpunkt för tecknande av upplåtelseavtal/överlåtelseavtal.

Fästpunkt 1
bottom of page