BRF BROPARKEN

LABRADORGATAN 28

För dig som valt att stanna kvar i stan, men ändå vill bo nära den vackra naturen, är denna stilrena och rymliga 3:a med två stensatta uteplatser helt perfekt!

LABRADORGATAN 28, NORRA DJURGÅRDSSTADEN

SÅLD!

Varmt välkomna till denna rymliga 3:a om ca 88 kvm.  Här bor du i en familjevänlig och välplanerad lägenhet med två fina uteplatser med närhet till den grönskande Nationalstadsparken. Stilren ljus lägenhet med genomgående vackra plankgolv i ek, vitmålade väggar och smakfullt badrum samt goda förvaringsmöjligheter. På husets gemensamma takterrass, där man kan umgås och njuta av utsikten, finns ett växthus för närproducerad egen odling. Välkomna!

Hall med vacker kalksten, plankgolv i mattlackad ek, vitmålade väggar och garderober/städskåp samt rymlig klädkammare med linneskåp.

Härlig social planlösning med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Via trappa tar du dig till den stensatta uteplatsen.

Stilrent kök med vita och grå köksluckor med spotlights under överskåpen med dimmer, bänkskiva och stänkskydd i grå kompositsten. Köksö i grått med massiv ekskiva är en vacker avdelare mellan kök och vardagsrum. Helintegrerade vitvaror och matavfallskvarn.

Sovrum 1 är ca 9 kvm med vitmålade väggar och plankgolv i mattlackad ek samt fönster mot gården. Sovrum 2 är ca 16 kvm med vitmålade väggar, plankgolv i mattlackad ek och skjutdörrsgarderob samt utgång till uteplats och den gemensamma gården.

Smakfullt badrum med gråbeiget klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med väggar i klarglas samt tak- och handdusch, handdukstork, vägghängd wc, infälld spegel med belysning ovan kommod samt spotlight i tak. Badrummet är även utrustat med förvaringsskåp ovan massiv bänkskiva i ek samt tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3 kvm.

 

Läs mer

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

88 kvm

bv

7 900 000 kr

3 741 kr/mån

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån (bredband 250/250).

Bostadsrättsföreningen HSB brf Broparken består av 62 stycken lägenheter, fördelat på tre trapphus nära beläget till grönområden, kommunikationer och city.

Föreningen har en hyreslokaler för uthyrning om ca 100 kvm. Den är belägen mot Husarviken. I föreningen finns det ett styrelserum med pentry, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar samt två cykelrum. Alla utrymmen nås via källarvåningen som löper under de tre trapphusen. På taket av Labradorgatan 28 finns även ett gemensamt växthus om ca 40 kvm. Växthuset nås via Labradorgatan 30 och 26.

 

Under innergården finns ett garage som delas med grannfastigheten. Brf Broparken disponerar 31 bilplatser i garaget som hyrs ut till medlemmarna. Av garageplatserna är åtta st el-platser och en handikappanpassad. Garaget nås från samtliga trapphus och infart till garaget sker genom Riksbyggens fastighet. Pris för garageplats är prel. ca 2 000 kr/mån. Parkeringsavtalen hanteras av HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice, för mer info ring tel. 010 - 442 11 00.

Föreningen äger marken, dvs ej tomträtt. Föreningens belåningsgrad ligger på 16 827 kr/kvm (se ekonomisk plan).