top of page
12345607_16-328-16_photo_web.jpg

Visning 10/6 kl 17.30-18.00

Visning 18/6 kl 17.30-18.00

LGH 34

AVGIFTSRABATT I TVÅ ÅR
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 034 är 496 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

Etta om 31 kvm med en takhöjd på 3,1m. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. HSB Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Sovalkov. Lägenhetsförråd om ca 1 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

INREDNING

Lägenheten har en ljus och klassisk inredningsstil som håller över tid. En vit grund är både tidlös och lätt att kombinera med färg på textilier och möbler när man vill förnya sig. Köket har en vit slät lucka med traditionella handtag i rostfritt stål. Stänkskyddet sätts med stående blanka, rektangulära, vita kakelplattor för ett lyxigt intryck och det vita bryts av med den gråa laminatskivan. Vitvaror i vit samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummets väggar sätts med liggande rektangulära, kakelplattor i vit matt. De vita väggarna kombineras med en kvadratisk grå klinkerplatta på golv, en klassisk stil som håller över tid. Vit kommod med beslag i krom. Spegelskåp, förvaringsskåp och bänkskiva i vitt ger ett ljust intryck i badrummet. Duschväggar i klarglas.

Beslag till de vita garderoberna i lägenheten följer kökets beslag i rostfritt stål.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

ADRESS

INFLYTT

1
31 kvm 

0

1 650 000 kr

2 517 kr/mån

Åkare Engströms väg 7

Enligt överenskommelse

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 17 är 459kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page