top of page

Kontakta mäklaren för visning

LGH 55

Trea om 81 kvm belägen i hjärtat av framväxande Bromstens-staden. Uteplats på hela 38,5 kvm. Två badrum. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenhetsförråd om ca 3 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

AVGIFTSRABATT
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 55 är 1234 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

INREDNING

Lägenheten har en ljus och klassisk inredningsstil som håller över tid. En vit grund är både tidlös och lätt att kombinera med färg på textilier och möbler när man vill förnya sig. Köket har en vit slät lucka med traditionella handtag i rostfritt stål. Stänkskyddet sätts med stående blanka, rektangulära, vita kakelplattor för ett lyxigt intryck och det vita bryts av med den gråa laminatskivan. Vitvaror i vit samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummets väggar sätts med liggande rektangulära, kakelplattor i vit matt. De vita väggarna kombineras med en kvadratisk grå klinkerplatta på golv, en klassisk stil som håller över tid. Vit kommod med beslag i krom. Spegelskåp, förvaringsskåp och bänkskiva i vitt ger ett ljust intryck i badrummet. Duschväggar i klarglas.

Beslag till de vita garderoberna i lägenheten följer kökets beslag i rostfritt stål.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

ADRESS

INFLYTT

3
81 kvm 

1

3 550 000 kr

6 265 kr/mån

Åkare Engströms väg 5

Enligt överenskommelse

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

BRF Ester_Bofakta_säljblad_220211_221108-55.jpg

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh30 är 715kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page