top of page

BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120B

Härlig och genomgående 3:a om ca 78 kvm med trivsam balkong mot föreningens gård. Brf Sturebacken ligger i lummiga villakvarter vid t-banan, bara några minuter från Södermalm och city.

TUSSMÖTEVÄGEN 120B, STUREBY

INFO

Välkommen till denna ljusa och genomgående trea med balkong i västerläge mot föreningens gård. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till rymlig hall om 7 kvm med städskåp och plats för avhängning. Delvis klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitlaserat ekgolv från Kährs som är genomgående i bostaden. I anslutning till hallen ligger badrummet.

Badrum

Modernt badrum i stilrena färger med ett praktiskt vädringsfönster. Grått klinkergolv med skön komfortvärme. och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Duschväggar, handdukstork, wc och handfat i kommod med spegel ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux sida vid sida med bänkskiva och bänkbelysning ovan samt väggskåp för förvaring.

Kök

Trivsamt kök med plats för matgrupp. Köksinredning från Vedum med vita skåpluckor, kakel från Höganäs och grå laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande från Electrolux.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum om 26 kvm med utgång till balkong om 6 kvm i västerläge mot föreningens gård. Här kan man skapa sig en liten oas med loungemöbler och växter för att kunna sitta ute och njuta härliga dagar.

Sovrum 1 med klädkammare

Den inre hallen leder in till bostadens två sovrum. Sovrum 1 om ca 11,5 kvm med plats för dubbelsäng har fönster mot gården och en praktisk klädkammare om 2,5 kvm som rymmer mycket förvaring. 

Sovrum 2

Sovrum om ca 7,5 kvm med garderob och fönster mot öster.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
78 kvm

1 tr

4 750 000 kr

4 107 kr/mån

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 2 kvm.

Övrigt:

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Fästpunkt 1
bottom of page