top of page

BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120D

Ljus och mysig 1:a om 34 kvm med balkong i trivsamt område i lummiga villakvarter vid t-banan, bara några minuter från Södermalm och city.

TUSSMÖTEVÄGEN 120D, STUREBY

SÅLD!

Välkommen till denna ljusa och praktiskt planerade etta med balkong i västerläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till hall med grått klinkergolv från Höganäs som övergår i vitlaserad ekparkett från Kährs. Här finns garderober, städskåp och utrymme för avhängning. I direkt anslutning till hallen ligger det stilrena badrummet.

Kök

Trivsamt kök från Vedum med vita skåpluckor och fullutdragslådor med mjukstängning, kakel från Höganäs och grå laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt utförande från Electrolux. Helintegrerad spisfläkt från Franke.

Vardagsrum med sovalkov

Vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för matbord och soffa. Här finns även en sovalkovsdel så att man kan separera sängen från rummet.  Från vardagsrummet har du utgång till bostadens härliga balkong om ca 9 kvm i västerläge där man kan skapa sig en liten oas med loungemöbler och växter för att kunna sitta ute och njuta härliga dagar.

Badrum

Snyggt badrum om ca 4,5 kvm med grått klinkergolv och kaklade väggar från Höganäs. Duschväggar i klarglas med blankpolerad profil, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen. Kombinerad tvätt-/torkmaskin från Electrolux med bänkskiva och väggskåp ovan.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 1,5 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

1 rok
34 kvm

2 tr

2 650 000 kr

2 098 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Fästpunkt 1
bottom of page