top of page

BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120C

Den sista 4:an i populära brf Sturebacken! Hörnlägenhet högst upp i huset med stor terrass om 19 kvm i västerläge och två badrum. Vacker utsikt över takåsarna i lummiga villakvarter i Stureby. Direkt närhet till t-banan gör att man enkelt tar sig till Södermalm och city på några minuter.

TUSSMÖTEVÄGEN 120C, STUREBY

INFO

Välkommen till denna ljusa och öppna 4:a med en terrass om hela 19 kvm i västerläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till rymlig hall med garderober och plats för avhängning. Delvis klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitlaserat ekgolv från Kährs som är genomgående i bostaden.

Vardagsrum/kök

Ljust kök och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp genom stora fönster. Här finns plats för både matgrupp och soffgrupp för socialt umgänge. Smakfullt och modernt kök från Vedum med vita skåpluckor, kakel från Höganäs och antracitgrå laminatbänkskiva. Praktisk induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, helintegrerad spisfläkt och diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande från Electrolux.

Från vardagsrummet har du utgång till bostadens höjdpunkt, en terrass om hela 19 kvm i västerläge där du kan njuta av kvällssolen och den vackra utsikten över takåsar och lummiga villakvarter. Här finns plats för både matplats och loungemöbler där du kan sitta och njuta sköna dagar när du bara vill ta det lugnt eller kanske äta en god middag utomhus tillsammans med familj och vänner.

Sovrum 1 och 2

Två rymliga sovrum om vardera ca 12,5 kvm med gott om plats för klädförvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa.

Sovrum 3

Sovrum om ca 6,5 kvm i anslutning till kök och vardagsrum med fönster mot den egna balkongen.

Badrum

Ett stilrent badrum om ca 6 kvm med vädringsfönster, grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschväggar, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod och spegel på väggen. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt väggskåp och bänkbelysning. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

WC/Dusch

Wc/dusch om ca 2 kvm med grått klinkergolv och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Dusch, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen ovan.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 2,5 kvm.

Läs mer

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4 rok
89 kvm

6 tr

6 500 000 kr

4 864 kr/mån

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

Övrigt:

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Fästpunkt 1
bottom of page