top of page

BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120C

En trivsam, ljus och öppen 4:a om 99,5 kvm med stor balkong i västerläge mot innergården. Brf Sturebacken ligger i charmiga villakvarter i Stureby med naturen som granne. Direkt närhet till t-banan gör att man enkelt tar sig till Södermalm och city på några minuter.

TUSSMÖTEVÄGEN 120C, STUREBY

SÅLD!

Välkommen till denna ljusa och öppna 4:a med en balkong om hela 11 kvm i västerläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till hall med garderober och plats för avhängning. Delvis klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitlaserat ekgolv från Kährs som är genomgående i bostaden.

Badrum

I anslutning till hallen finns ett stilrent badrum om ca 5,5 kvm med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschväggar i klarglas med blankpolerad profil, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod och spegel på väggen. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med bänkskiva i laminat ovanpå samt väggskåp och bänkbelysning. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp

Vardagsrum/Kök

Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns plats för både matgrupp och soffgrupp för socialt umgänge. Smakfullt och modernt kök från Vedum med vita skåpluckor, kakel från Höganäs och antracitgrå laminatbänkskiva. Utrustningen består av praktisk induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande från Electrolux. Helintegrerad spisfläkt från Franke.

Från vardagsrummet har du utgång till den trivsamma balkongen om 11 kvm i västerläge. Här kan du sitta och njuta sköna dagar och kvällar när du bara vill ta det lugnt eller kanske äta en god middag utomhus tillsammans med familj och vänner.

Sovrum

Master bedroom om ca 13,5 kvm med gott om plats för klädförvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. I en separat avdelning i anslutning till kök och vardagsrum ligger de två mindre sovrummen om 7,5 kvm respektive 8,5 kvm. Mellan sovrummen finns en hall med garderober samt en separat wc/dusch.

 

WC/Dusch

Wc/dusch om ca 3 kvm med grått klinkergolv och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Dusch, elektrisk handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen ovan.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3 kvm.

Läs mer

PROSPEKT

RUM
STORLEK

VÅNING

AVGIFT

4 rok
99,5 kvm

2 tr

5 258 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare

Digital privatvisning: Boka en tid med vår säljare

Övrigt:

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Fästpunkt 1
bottom of page