BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120B

Härlig 2:a om ca 52 kvm med högt läge och balkong med kvällssol. Trivsamt område i lummiga villakvarter vid t-banan, bara några minuter från Södermalm och city.

TUSSMÖTEVÄGEN 120B, STUREBY

INFO

Välkommen till denna ljusa och praktiskt planerade tvåa med balkong i västerläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Vardagsrum/Kök

Trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både matgrupp och soffgrupp. Kök med gott om förvaringsutrymme från Vedum med vita skåpluckor, mjukstängande fullutdragslådor och grå laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt utförande från Electrolux. Helintegrerad spisfläkt från Franke. Från vardagsrummet har du utgång till bostadens härliga balkong om ca 6 kvm i västerläge där man kan njuta av kvällssolen.

Sovrum

Rymligt sovrum om ca 11 kvm. Gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa.

Badrum

Badrum om ca 4,5 kvm som har klinkergolv med komfortvärme och kaklade väggar. Duschväggar i klarglas, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen. Kombinerad tvätt-/torkmaskin från Electrolux med bänkskiva och väggskåp ovan.

Hall/Klädkammare

Ingång till hall med grått klinkergolv från Höganäs som övergår i en stilren vitlaserad och mattlackad ekparkett från Kährs som är genomgående i lägenheten. Här finns utrymme för avhängning och i anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare om ca 2 kvm.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 1,5 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2 rok
52 kvm

5 tr

3 800 000 kr

2 887 kr/mån

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visningstider: Söndag 18/10, 12:00-12:30
Privatvisning:
Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Övrigt:

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.