top of page

BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120B

Ta chansen att förvärva en av de sista 4:orna i Brf Sturebacken! En ljus och öppen bostad om 94 kvm med riktigt stor balkong och vacker utsikt över takåsarna i lummiga villakvarter i Stureby. Direkt närhet till t-banan gör att man enkelt tar sig till Södermalm och city på några minuter.

TUSSMÖTEVÄGEN 120B, STUREBY

SÅLD!

Välkommen till denna ljusa och öppna 4:a med en balkong om hela 20 kvm i söderläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till hall med garderober och plats för avhängning. Delvis klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitlaserat ekgolv från Kährs som är genomgående i bostaden.

Vardagsrum/Kök

Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp genom stora fönster. Här finns plats för både matgrupp och soffgrupp för socialt umgänge. Smakfullt och modernt kök från Vedum med vita skåpluckor, kakel från Höganäs och antracitgrå laminatbänkskiva. Praktisk induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, helintegrerad spisfläkt och diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande från Electrolux.

Från vardagsrummet har du utgång till bostadens höjdpunkt, en balkong om hela 20 kvm i söderläge med en vacker utsikt över takåsar och lummiga villakvarter. Här finns plats för både matplats och loungemöbler där du kan sitta och njuta sköna dagar när du bara vill ta det lugnt eller kanske äta en god middag utomhus tillsammans med familj och vänner.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum om ca 7 kvm i anslutning till kök och vardagsrum. Sovrum 2 har fönster mot den egna balkongen och en garderob.

Sovrum 3

Stort Masterbedroom om ca 16 kvm med gott om plats för klädförvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa.

Badrum

Ett stilrent badrum om ca 5 kvm med duschväggar, handdukstork, wc, handfat i kommod och spegel på väggen. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt väggskåp och bänkbelysning. Grått klinkergolv med behaglig komfortvärme i golvet och vita kaklade väggar.

WC/Dusch

Wc/dusch om ca 3,5 kvm med grått klinkergolv och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Dusch, handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen ovan.

Läs mer

VISNING: Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4
94 kvm

4 tr

6 300 000 kr

5 168 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3 kvm.

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Fästpunkt 1
bottom of page