BRF STUREBACKEN

TUSSMÖTEVÄGEN 120B

Härlig 2:a om ca 53,5 kvm med stor balkong i trivsamt område i lummiga villakvarter vid t-banan, bara några minuter från Södermalm och city.

TUSSMÖTEVÄGEN 120B, STUREBY

INFO

Välkommen till denna ljusa och praktiskt planerade tvåa med rymlig balkong i västerläge. Här bor du nära naturen i gamla villakvarter med lummig grönska och bara någon minuts promenad till t-banan. Här finns också en mycket populär och välsorterad ICA-butik samt tillgång till bra förskolor, skolor och service.

Hall

Ingång till hall med grått klinkergolv från Höganäs. Här finns både en garderob och utrymme för avhängning.

 

Vardagsrum/Kök

Trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både matgrupp och soffgrupp. Kök med gott om förvaringsutrymme från Vedum med vita skåpluckor, kakel från Höganäs och grå laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt utförande från Electrolux. Från vardagsrummet har du utgång till bostadens härliga balkong om hela 13 kvm i västerläge där man kan skapa sig en liten oas med loungemöbler och växter för att kunna sitta ute och njuta härliga dagar.

Sovrum

Rymligt sovrum om ca 14,5 kvm med fönster mot den egna balkongen. Gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa.

WC/Dusch

Badrum om ca 5 kvm som har klinkergolv med komfortvärme och kaklade väggar. Dusch, handdukstork, wc, handfat i kommod med spegel på väggen ovan. Kombinerad tvätt-/torkmaskin från Electrolux med bänkskiva och väggskåp ovan.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 1,5 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2
53,5 kvm

1 tr

3 700 000 kr

3 054 kr/mån

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visningstider: Söndag 18/10, 12:00-12:30
Privatvisning:
Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Grovtvättstugan har ingång från gården.

I garaget under HSB brf Sturebacken får föreningen cirka 29 parkeringsplatser. Av dessa är tre handikappanpassade och tio förberedda för el-laddning. Garaget nås från samtliga trapphus. Priset för garageparkering är preliminärt cirka 1000 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens gård.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB medlemskap i en bilpool. Under den första tiden bjuder HSB på avgiften och då betalar du endast för det faktiska nyttjandet.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 13 216 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Det är nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.