top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 50

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är trivsamt planerad med fina färg- och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek.

TOLLARESLINGAN 50, SALTSJÖ-BOO

SÅLD!

Redan i den väl tilltagna hallen lägger man märke till den exklusiva inredningsstandarden. Närmast ytterdörren ligger ett praktiskt och vackert golv av stora klinkerplattor. Till höger finns en stor skjutdörrsgarderob med spegelskjutdörrar som ger hallen ett ännu större intryck och möjlighet till dold förvaring av ytterkläder och skor. Innanför skjutdörrarna finns ett smart Elfa-system som ger oändliga variationsmöjligheter.

 

Badrummet har ett modernt hexagonformat klinkergolv i en ljus gråbrun ton. Väggarna består av stora vita kakelplattor i stående sättning. I badrummet finns alla tänkbara bekvämligheter så som komfortgolvvärme, takdusch med glasduschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp med belysning, handfat med kommod samt ytterligare tre förvaringsskåp ovan en praktisk arbetsbänk/avlastningsyta.

Vardagsrummet är generöst och lätt att möblera. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus.

 

Köket är fantastiskt ljust och trivsamt med vita skåpluckor och en mörk bänkskiva samt stänkskydd av kakel. Spotlights med dimmer under överskåpen. Vitvarorna består av en snyggt helintegrerad köksfläkt, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl och frys samt rostfri ugn och mikrovågsugn. I köket finns plats för matbordet och härifrån nås även bostadens uteplats.

 

Master bedroom, sovrum 1, har gott om plats för dubbelsängen och sängbord samt även ytterligare någon mindre möbel. I sovrummet finns även en skjutdörrsgarderob med Elfa-system.

 

Sovrum 2 har plats för enkelsäng och fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, arbetsrum/hobbyrum. Här finns en garderob med toppskåp samt utgång till bostadens uteplats.

 

Klädkammaren om ca 2,2 kvm har även det ett Elfa-system.

Till lägenheten hör ett ca 3 kvm stort förråd.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

76 kvm

bv

3 295 000 kr

3 648 kr/mån

Som boende i föreningen har man tillgång till två gemensamma takterrasser. Den gemensamma takterrassen på hus 1 får, förutom grön­ska och utemöbler, ett växthus. I anslutning till takter­rassen på hus 2 finns bastu och relaxavdelning. Fören­ingen har i hus 1 även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet.

 

Tollare Hamnplan har många andra exklusiva värden under uppbyggnad, dels i form av Tollare trappa, som förutom sin ståtliga sträckning från kaj och 20 meter upp, även erbjuder ett antal viloplatser där man kan koppla av med en god bok eller kanske hämta andan under pågående promenad uppåt. Det byggs även en hiss för den som inte vill gå i trapporna.

 

I öster anläggs Godtemplarparken, en lummig och grönskande park, som knyter ihop naturområdet i norr till vattnet i söder. Här skapas fina utsiktsplatser och utrymme för avkoppling och rekreation.

Det kommer att finnas 10-15 besöksbåtplatser och 50-75 båtklubbsplatser på plats omkring 2018. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen. En restaurang byggs närmast vattnet och öppnar upp under våren.

 

Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

 

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

 

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare. Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare. Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

 

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare. Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

 

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter finns också i området.

 

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.

bottom of page