top of page

BRF TOLLARE STRAND

TOLLARESLINGAN 31

Välkommen till denna underbara 4:a om 101 kvm med balkong om ca 5,6 kvm längst ner i området vid vattnet. Här kan man njuta varje dag av hav och natur men fortfarande inom nära avstånd till centrala Stockholm. Utöver den egna otroliga bostaden finns det i huset en av föreningens fem stora takterrasser och här finns även ett litet gym för föreningens medlemmar.

TOLLARESLINGAN 31, SALTSJÖ-BOO

INFO

Genomgående vitmålade väggar och mattlackad vitpigmenterat golv av ek. Härlig takhöjd om ca 3 meter som skänker rymd åt bostaden.

Trevlig hall med praktiskt grå klinkergolv närmast dörren. En garderob och plats för exempelvis hatthylla.  

 

Stort generöst vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter för både större soffgrupp och matsalsmöblemang. Stora ljusinsläppande fönsterpartier med magisk sjöutsikt!

 

Härifrån nås även bostadens balkong som blir ytterligare en plats att njuta av den fina sjöutsikten på.

 

Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en grå bänkskiva. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Dimmbara spotlights under väggskåpen. Maskinerna består av en rostfri ugn och mikro. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.


Master bedroom om ca 15,6 kvm. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.


Två mindre sovrum om ca 7,5 kvm varav det ena med garderob och linneskåp och det andra med klädkammare.


Badrum med grått klinkergolv och komfortgolvvärme samt vita kaklade väggar. Dusch med duschväggar av klarglas och takdusch. Handdukstork. Handfat i vit kommod och spegelskåp ovan handfatet med belysning. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovan samt med förvaringsskåp på vägg ovan arbetsytan.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4

101 kvm

1 tr

5 900 000 kr

4 949 kr/mån

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

Till lägenheten hör ett ca 5 kvm stort förråd.

 

Avgift: 4 949 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

HSB brf Tollare Strand kommer att bestå av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB brf Tollare Hamnplan och kajen och kommer att byggas 2017– 2020. HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm.

 

Föreningen äger marken.

Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.

Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

 

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. SH1 och SH2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, SH3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan SH2 och SH3. SH4 och SH5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I SH1 finns en bastu och relaxavdelning och i SH3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i SH5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.

Fästpunkt 1
bottom of page