top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 26

Välkommen till denna generösa 4:a om 106 kvm med stor balkong med vacker sjöutsikt. Här bor du i ett fantastiskt område med några meter till kajkanten. Det här är boendet för din familj och dig om ni uppskattar havet, naturen och lyxen med att bo i en helt nyproducerad bostad. I huset finns även föreningens stora takterrass med bastu och relaxavdelning.

TOLLARESLINGAN 26, SALTSJÖ-BOO

INFO

Redan i hallen får man känslan av hur stor och rymlig den här bostaden är samt ljusinsläppet som flödar. Hallen ger ett trevligt första intryck med sitt vackra och praktiska grå klinkergolv. Här finns bra förvaring i flera garderober och även plats för möblemang.
 

Den trevliga halvöppna planlösningen gör de sociala ytorna till hjärtat i den här bostaden och samtidigt är det enkelt att möblera. Möbleringsmöjligheterna är många och det finns gott om plats för både ett större matsalsmöblemang och soffgrupp. Från matplatsen nås även bostadens generösa balkong. Här man får plats med både bord och balkongsoffa. Ett ljuvligt extra rum under årets varmare dagar.Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en mörk bänkskiva. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Maskinerna består av en rostfri ugn och mikro. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.


Master bedroom (sovrum 1) har goda förvaringsmöjligheter i garderob och linneskåp. I anslutning till sovrummet finns en "egen" gästtoalett med dusch. Vackert hexagonformade klinkerplattor klär prydligt golvet som även har komfortgolvvärme och väggarna är kaklade med vita matta stående plattor. Här finns en dusch med böjd svängbar duschvägg i klarglas och en skön handdukstork att hänga handduken på. Vitt handfat i kommod samt spegelskåp med belysning ovan handfatet. 

Sovrum 2 är även det mycket rymligt om ca 12,7 kvm. 

Sovrum 3 är ytterligare det ett stort sovrum om ca 12,9 kvm med en garderob och ett linneskåp.

Badrum - För ett enhetligt intryck har man valt samma färg- och materialval här som i gästtoaletten gällande klinkergolv och väggarna. Även här finns skön komfortgolvvärme och handdukstork. I detta badrum finns dessutom en trevlig takdusch och två duschväggar av klarglas. Stor vit kommod med handfat och spegelskåp i salongsöppning med belysning. Tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda vita förvaringsskåp.

Läs mer...

 

OBS! Bilderna med inredning kommer från en liknande lägenhet. Avvikelser kan förekomma.

 


 

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4

106 kvm

2 tr

4 300 000 kr

5 097 kr/mån

Kontakta säljaren för visning!

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett stort förråd om ca 6 kvm. Förrådet finns på samma våningsplan som bostaden.

 

Avgift: 5097 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

Som boende i föreningen har man tillgång till två gemensamma takterrasser. Den gemensamma takterrassen på hus 1 får förutom grön­ska och utemöbler ett växthus, och i anslutning till takter­rassen på hus 2 finns bastu och relaxavdelning. Fören­ingen har i hus 1 även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet.

 

Tollare Hamnplan har många andra exklusiva värden under uppbyggnad, dels i form av Tollare trappa, som förutom sin ståtliga sträckning från kaj och 20 meter upp, även erbjuder ett antal viloplatser där man kan koppla av med en god bok eller kanske hämta andan under pågående promenad uppåt. Det byggs även en hiss för den som inte vill gå i trapporna.

 

I öster anläggs Godtemplarparken, en lummig och grönskande park, som knyter ihop naturområdet i norr till vattnet i söder. Här skapas fina utsiktsplatser och utrymme för avkoppling och rekreation.

Det kommer att finnas 10-15 besöksbåtplatser och 50-75 båtklubbsplatser på plats omkring 2018. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen. En restaurang byggs närmast vattnet och öppnar upp under våren.

 

Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

 

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

 

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare. Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare. Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

 

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare. Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

 

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare, ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter, finns också i området.

 

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.

Anchor 2
Anchor 1
bottom of page