top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 24

Unik bostad som måste upplevas på plats! Dubbla balkonger med sjöutsikt på våning 12, mycket bättre än såhär blir det inte. Genomgående vitmålade väggar och mattlackat golv av ek. Härlig takhöjd om 2,6 meter som skänker rymd åt bostaden. 
 

TOLLARESLINGAN 24, SALTSJÖ-BOO

SÅLD!

Unik bostad som måste upplevas på plats! Genomgående vitmålade väggar och mattlackat golv av ek. Härlig takhöjd om 2,6 meter som skänker rymd åt bostaden. 


Stor generös hall med praktiskt klinkergolv. Här finns även en otroligt rymlig klädkammare.

 

Badrum i sober färgskala med ljusgrått klinkergolv med komfortgolvvärme samt marmorliknande kaklade vägar. Snygg kommod, spegelskåp med belysning och förvaringsskåp i vitt. Bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under. Badkar som bjuder in till härliga stunder och skön handdukstork på väggen.
 

Vardagsrum och matplats i öppen planlösning, med anslutning mot köket. Från vardagsrummet nås bostadens balkong om ca 5,6 kvm med vacker utsikt. På golvet ligger praktiska kompositgolvplattor.

 

Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en vacker mörk bänkskiva av laminat. Marmorliknande stående kakelplattor som stänkskydd ovan arbetsbänken. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Dessutom är köket utrustat med sockellåda. Maskinerna består av ugn, mikro, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.


Det mindre sovrummet om ca 6,6 kvm har en garderob för förvaring.

Det större sovrummet är hela ca 18,3 kvm och har två förvaringsskåp samt utgång till bostadens fantastiska balkong.

 

Balkongen som ligger som söder, högst upp i huset har makalös utsikt över Lännerstasunden.

Läs mer...
 

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

78 kvm

12 tr

4 600 000 kr

3 770 kr/mån

PROSPEKT

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Till lägenheten hör ett ca 4,5 kvm stort förråd.

 

Avgift: 3 770 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

I huset finns en av föreningens stora takterrasser, denna utrustad med bastu och relaxavdelning.

 

Som boende i föreningen har tillgång till två gemensamma takterrasser. Den gemensamma takterrassen på HP1 får förutom grön­ska och utemöbler ett växthus. Fören­ingen har i hus 1 ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet. Den gemensamma takterrassen på HP2 har bastu och relaxavdelning.

 

Föreningen äger marken.

Belåningsgrad om 14 231 kr/kvm.

Garage under grannfastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån. Garaget är under uppbyggnad och tills vidare finns tillfälliga utomhusplatser.

Fästpunkt 1
bottom of page