top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 50

Stor gavelbalkong om ca 22 kvm i söderläge, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, klädkammare och förråd. Föreningen äger marken.

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är mycket trevligt planerad med öppen planlösning och med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

TOLLARESLINGAN 50, SALTSJÖ-BOO

INFO

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är mycket trevligt planerad med öppen planlösning och med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

 

Redan i den väl tilltagna hallen lägger man märket till den exklusiva inredningsstandarden. Närmast ytterdörren ligger ett praktiskt och vackert golv av stora klinkerplattor. Till höger finns en stor skjutdörrsgarderob med spegelskjutdörrar som ger hallen ett ännu större intryck och möjlighet till dold förvaring av ytterkläder och skor. Innanför skjutdörrarna finns ett smart Elfa-system som ger oändliga variationsmöjligheter. Förutom hylla och klädstång finns även en städskåpsmodul.

 

Badrummet har klinkergolv med komfortgolvvärme. Väggarna består av stora marmormönstrade kakelplattor i stående sättning. I badrummet finns alla tänkbara bekvämligheter så som takdusch med glasduschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp med belysning, handfat i kommod samt ytterligare tre förvaringsskåp ovan en praktisk arbetsbänk/avlastningsyta.

 

Vardagsrummet och köket ligger i en öppen trevlig planlösning. De stora fönsterpartierna och balkongdörren släpper in rikligt med ljus. Köket är fantastiskt ljus och trivsamt. Köket av fabrikat Vedum har släta grå skåpsluckor och en bänkskiva i laminat samt stänkskydd av vitt blankt stående kakel. Spotlights med dimmer under överskåpen. Vitvarorna består av en snyggt helintegrerad köksfläkt, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl och frys samt rostfri ugn och mikrovågsugn.

Matplats för 4–6 personer vid fönster.

 

Utgång till bostadens fantastiskt härliga balkong om ca 22,8 kvm. Här finns gott om plats för fler olika möblemang och här sitter man gärna och kikar ut över vattnet. Balkongen ligger i ett härligt gavelläge mot söder.

OBS! Bilderna längst ner är från föreningens gemensamma takterrass.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

76 kvm

1

3 750 000 kr

3 877 kr/mån

VISNING: Kontakta säljaren för visning!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

Master bedroom, sovrum 1, har vita väggar och en grå fondvägg, gott om plats för dubbelsängen och sängbord samt även ytterligare någon mindre möbel. I sovrummet finns även en skjutdörrsgarderob med Elfa-system med hylla och stång samt även en modul med lådor.

Till lägenheten hör ett ca 3 kvm stort förråd på våning -1.

 

Månadsavgift: 3 877 kr inkl. värme och kallvatten samt grundutbud för TV (Telia Bas).
 

Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning.
Fiber finns indraget i lägenheten och nätverksuttag i rummen, abonnemang med bredbandsleverantörer tecknas via Zitius/Zmarket.

 

Som boende i föreningen har tillgång till två gemensamma takterrasser. Den gemensamma takterrassen på HP1 får förutom grön­ska och utemöbler ett växthus och i anslutning till takter­rassen på hus 2 finns bastu och relaxavdelning. Fören­ingen har i hus 1 ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och källsorteringsrum.

 

Föreningen äger marken (ej tomträtt).

 

Garageplatser finns under grannfastigheten och kan hyras för ca 1100 kr/mån (platser finns, för mer info kontakta Corepark).
 

Tollare Hamnplan har många andra exklusiva värden under uppbyggnad, dels i form av Tollare trappa, som förutom sin ståtliga sträckning från kaj och 20 meter upp, även erbjuder ett antal viloplatser där man kan koppla av med en god bok eller kanske hämta andan under pågående promenad uppåt. Det byggs även en hiss för den som inte vill gå i trapporna.

I öster anläggs Godtemplarparken, en lummig och grönskande park, som knyter ihop naturområdet i norr till vattnet i söder. Här skapas fina utsiktsplatser och utrymme för avkoppling och rekreation.

 

Övrigt om området:

10–15 besöksbåtplatser och 50–75 båtklubbsplatser kom­mer att finnas på plats omkring 2018. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen.

 

En restaurang byggs närmast vattnet och öppar upp under våren. Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

 

Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

 

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare. Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare.

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare. Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

 

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter finns också i området.

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.

Fästpunkt 1
bottom of page