top of page

BRF TOLLARE STRAND

TOLLARESLINGAN 33

Tillfälle att köpa en fantastisk 5:a om ca 107,5 kvm med balkong i söderläge och härlig sjöutsikt i brf Tollare Strand. Gym och relaxavdelning med bastu finns i föreningen.

TOLLARESLINGAN 33, SALTSJÖ-BOO

SÅLD!

Välkommen till denna välplanerade 5:a med balkong i söderläge med sjöutsikt över Lännerstasundet. Här bor du vid vattnet och kan njuta av ljudet av vågskvalp och sol hela dagen på balkongen eller kanske på någon av föreningens gemensamma takterrasser och innergårdar. I närheten finns naturreservat och vackra grönområden, bad, förskolor och skola. Föreningen har både gym och en relaxavdelning med bastu.

Hall

Ingång till ljus och rymlig hall med grått klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitpigmenterat parkettgolv i ek som är genomgående i lägenheten. Här finns plats för avhängning och en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och inredning från Elfa som ger bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum/kök

Ljust vardagsrum om ca 21 kvm med utgång till stor balkong i söderläge om 10 kvm med härlig sjöutsikt! Här kan du njuta av solen och det sjönära läget hela dagen. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger det välplanerade köket om 16,1 kvm. Smakfullt inrett med kök från Vedum och moderna grå skåpluckor, bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Dimbara spotlights under väggskåpen, kakel från Höganäs och vit marmorerad laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft och inbyggnadsmikro i rostfritt utförande, helintegrerad spisfläkt och diskmaskin samt kyl och frys från Electrolux.

Sovrum 1, 2, 3 och 4

Till vänster om hallen ligger tre av lägenhetens fyra sovrum och en wc/dusch, praktiskt avskilda från de sociala ytorna. Sovrum 1 är ett rymligt masterbedroom om 13,8 kvm med utsikt mot vattnet. Sovrum 2 om 8,0 kvm med garderob och plats för enkelsäng har fönster i söderläge. Sovrum 3 om 8,5 kvm rymmer även detta en enkelsäng och har fönster mot söder. I anslutning till vardagsrum och kök ligger sovrum 4 om 14,3 kvm med plats för dubbelsäng. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

Badrum

I direkt anslutning till entrén ligger det större badrummet om 6,3 kvm som är inrett med badkar från Ifö, wc, handfat i kommod, spegelskåp med belysning och eluppvärmd handdukstork. Det är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt förvaringsskåp och bänkbelysning. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar från Höganäs.

WC/dusch

Modern och stilren inredning med grått klinkergolv och vita kaklade väggar från Höganäs. Dusch med väggar av klarglas och takdusch, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod och spegelskåp med belysning.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

5

107,5 kvm

5 tr

6 400 000 kr

5 313 kr/mån

PROSPEKT

VISNING: Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd.

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.  

HSB brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB brf Tollare Hamnplan och kajen. HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm. 

Föreningen äger marken. Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.

 

Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. Hus 1 och hus 2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, hus 3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan hus 2 och hus 3. hus 4 och hus 5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I hus 1 finns en bastu och relaxavdelning och i hus 3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i hus 5 med utgång till gården.

 

Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.

Fästpunkt 1
bottom of page