BRF TOLLARE STRAND

TOLLARE STRAND

Boende för livsnjutare med sjöutsikt och exklusivt läge på första parkett vid strandpromenaden i Brf Tollare Strand.

SALTSJÖ-BOO

INFO

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

HSB brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. 

Njut av ljudet av vågskvalp på balkongen eller kanske på någon av föreningens gemensamma takterrasser och innergårdar. I närheten finns  vackra grönområden, bad, förskolor och skola. Föreningen har både gym och en relaxavdelning med bastu.

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

REFERENSBILDER FRÅN LÄGENHET I PROJEKTET

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. Hus 1 och hus 2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, hus 3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan hus 2 och hus 3. hus 4 och hus 5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I hus 1 finns en bastu och relaxavdelning och i hus 3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i hus 5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.