BRF TOLLARE STRAND

TOLLARESLINGAN 33

En bostad för livsnjutare! 3:a om 72,5 kvm med sjöutsikt och exklusivt läge på första parkett vid strandpromenaden i Brf Tollare Strand.

TOLLARESLINGAN 33, SALTSJÖ-BOO

INFO

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

72,5 kvm

3 tr

4 300 000 kr

3 672 kr/mån

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

Välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong i söderläge och en fantastisk utsikt över Lännerstasundet och strandpromenaden. Här bor du precis vid vattnet och kan njuta av ljudet av vågskvalp och sol hela dagen på balkongen eller kanske på någon av föreningens gemensamma takterrasser och innergårdar. I närheten finns  vackra grönområden, bad, förskolor och skola. Föreningen har både gym och en relaxavdelning med bastu.

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

REFERENSBILDER FRÅN ANNAN LÄGENHET I PROJEKTET

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.  

HSB brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB brf Tollare Hamnplan och kajen. HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm. 

Föreningen äger marken. Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.

 

Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. Hus 1 och hus 2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, hus 3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan hus 2 och hus 3. hus 4 och hus 5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I hus 1 finns en bastu och relaxavdelning och i hus 3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i hus 5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.