Tollaresl. 33 - Lgh 39 - 3 ROK | Inflyttningsklart

TOLLARESLINGAN 33, SALTSJÖ-BOO

INFO

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

72 kvm

3 tr

4 750 000 kr

3 651 kr/mån

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

Välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong i söderläge och en fantastisk utsikt över Lännerstasundet och strandpromenaden. Här bor du precis vid vattnet och kan njuta av ljudet av vågskvalp och sol hela dagen på balkongen eller kanske på någon av föreningens gemensamma takterrasser och innergårdar. I närheten finns  vackra grönområden, bad, förskolor och skola. Föreningen har både gym och en relaxavdelning med bastu.

Hall

Ingång till ljus och rymlig hall med grått klinkergolv från Höganäs som övergår i ett vitpigmenterat ekgolv som är genomgående i lägenheten. Här finns både garderob/linneskåp och utrymme för avhängning.

Vardagsrum/kök

Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och en magisk sjöutsikt! Här finns plats för både matgrupp och soffgrupp för socialt umgänge och utgång till balkongen där du kan njuta av det fantastiska läget.

Välplanerat och smakfullt kök från Vedum med vita skåpluckor, bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Dimbara spotlights under väggskåpen, kakel från Höganäs och antracitgrå laminatbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft och inbyggnadsmikro i rostfritt utförande, helintegrerad spisfläkt och diskmaskin från Electrolux.

Sovrum 1 och 2

Till vänster om hallen ligger de två sovrummen, praktiskt avskilda från de sociala ytorna. Sovrum 1 är ett rymligt masterbedroom om 13,7 kvm med praktisk skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Sovrum 2 om 6,6 kvm med en garderob och plats för enkelsäng.

Badrum

Ett stilrent badrum om 5,4 kvm med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med väggar av klarglas och takdusch, eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt förvaringsskåp och bänkbelysning.

Förråd

Till lägenheten hör även ett förråd om ca 3 kvm.

Läs mer

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.  

HSB brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB brf Tollare Hamnplan och kajen. HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm. 

Föreningen äger marken. Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.

 

Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. Hus 1 och hus 2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, hus 3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan hus 2 och hus 3. hus 4 och hus 5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I hus 1 finns en bastu och relaxavdelning och i hus 3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i hus 5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.