top of page

BRF TOLLARE STRAND

TOLLARESLINGAN 31

Denna 5:a om ca 107,5 kvm på femte våningen är otroligt välplanerad och yteffektiv. Här kan man njuta varje dag av hav och natur men med kort avstånd till centrala Stockholm. Utöver den egna bostaden finns det i huset en fantastisk takterrass och ett litet gym för föreningens medlemmar.

TOLLARESLINGAN 31, SALTSJÖ-BOO

SÅLD!

Denna 5:a om ca 107,5 kvm på femte våningen är otroligt välplanerad och yteffektiv. Fyra bra sovrum och stort vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket. Utgång från vardagsrummet till den trevliga balkongen om hela 10 kvm med utsikt över vattnet. Här kan man njuta varje dag av hav och natur men med kort avstånd till centrala Stockholm. Utöver den egna bostaden finns det i huset en fantastisk takterrass och ett litet gym för föreningens medlemmar.

Genomgående vitmålade väggar och mattlackad vitpigmenterat golv av ek.

Hall med mycket praktiskt grått klinkergolv närmast dörren. Här finns en naturlig plats om man vill sätta upp en hatthylla men här finns även en generös skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum med flera möbleringsmöjligheter. Stort fönsterparti delvis mot balkongen. Härifrån nås bostadens balkong om 10 kvm. Högt läge med vacker sjöutsikt!

Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en grå bänkskiva. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Dimbara spotlights under väggskåpen. Maskinerna består av en rostfri ugn och mikro i bekvämt högskåp. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.

Master bedroom om ca 14 kvm. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med ELFA-system. Ytterligare ett 

stort sovrum om ca 14 kvm med fönster i två väderstreck.

Två mellanstora sovrum om ca 8 kvm vardera varav det ena med en garderob.

Badrum med grått klinkergolv och komfortgolvvärme samt vita kaklade väggar. Badkar för avkopplande stunder. Skön handdukstork. Handfat i vit kommod och spegelskåp ovan handfatet med belysning. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovan samt med förvaringsskåp på vägg ovan arbetsytan.

WC/Dusch med grått klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Dusch med takdusch och glasade vikbara duschväggar. Handfat i kommod med spegelskåp ovan. Handdukstork.

Läs mer

Hittar du inte riktigt det du söker?

Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

5

107,5 kvm

5 tr

6 500 000 kr

5 313 kr/mån

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Till lägenheten hör ett ca 5,5 kvm stort förråd.
 

Avgift: 5 313 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

HSB brf Tollare Strand kommer att bestå av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB brf Tollare Hamnplan och kajen och kommer att byggas 2017– 2020. HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm.

 

Föreningen äger marken.

Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.

Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

 

Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. SH1 och SH2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, SH3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan SH2 och SH3. SH4 och SH5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I SH1 finns en bastu och relaxavdelning och i SH3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i SH5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.

Anchor 1
bottom of page