top of page

BRF TOLLARE STRAND

TOLLARESLINGAN 31

Välkomna till kanske områdets bästa 3:a! Den här bostaden är 75,5 kvm och inrymmer förutom två bra sovrum varav master bedroom med stor skjutdörrsgarderob även kök och vardagsrum i öppen planlösning ”längst fram” i bostaden mot vattnet. Härifrån nås dessutom bostadens balkong vilket gör den central och naturlig att umgås på. Här kan man njuta varje dag av hav och natur men fortfarande nära till centrala Stockholm.
 

TOLLARESLINGAN 31, SALTSJÖ-BOO

SÅLD!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

75,5 kvm

1 tr

4 600 000 kr

3 763  kr/mån

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

Genomgående vitmålade väggar och mattlackad vitpigmenterat golv av ek. Härlig takhöjd om ca 3 meter som skänker rymd åt bostaden.

Trevlig hall med praktiskt grå klinkergolv närmast dörren. Ett linneskåp och plats för exempelvis hatthylla.

Stort generöst vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter för både större soffgrupp och matsalsmöblemang. Stora ljusinsläppande fönsterpartier med magisk sjöutsikt!

Härifrån nås även bostadens balkong om 5,6 kvm som blir ytterligare en plats att njuta av den fina sjöutsikten på.

Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en grå bänkskiva. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Dimmbara spotlights under väggskåpen. Maskinerna består av en rostfri ugn och mikro. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.

Badrum med grått klinkergolv och komfortgolvvärme samt vita kaklade väggar. Dusch med duschväggar av klarglas och takdusch. Handdukstork. Handfat i vit kommod och spegelskåp ovan handfatet med belysning. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovan samt med förvaringsskåp på vägg ovan arbetsytan.

​ Master bedroom om hela 17,2 kvm. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med ELFA-system.

Mindre sovrum om ca 6,6 kvm i nära anslutning till master bedroom.

Läs mer

Hittar du inte riktigt det du söker?

Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

Till lägenheten hör ett ca 3 kvm stort förråd.
 

Avgift: 3 763 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. TV-box från Telia med grundutbud ingår. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.


Föreningen äger marken.


Belåningsgrad om 12 420 kr/kvm.


Garage under fastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

HSB brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur.


HSB brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm.


Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. SH1 och SH2 har utgång till en gemensam gård belägen mellan husen, SH3 har utgång till en gemensam gård som ligger mellan SH2 och SH3. SH4 och SH5 har utgång till en gemensam gård mellan husen. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler även sandlek, cykelparkering och utsikt mot vattnet. I SH1 finns en bastu och relaxavdelning och i SH3 finns ett gym. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet belägen i SH5 med utgång till gården. Garaget under HSB brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning där HSB brf Tollare Hamnplan har en del. Hamnplan kommer att tilldelas 67 garageparkeringar. Tollare Strand kommer att tilldelas 88 garageparkeringar samt en handikapparkering utomhus. Det finns även 235 cykelparkeringar.

Anchor 1
bottom of page