BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 26

Underbar sjöutsikt från våning 2. Stor balkong. 

HSB brf Tollare Hamnplan ligger ett stenkast från Lännerstasundet och i underbart söderläge. Här finns möjligheter till en avslappnad livsstil inom nära avstånd till centrala Stockholm. I huset finns en av föreningens stora takterrasser, denna utrustad med bastu och relaxavdelning.

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är mycket trevligt planerad med öppen planlösning och med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

TOLLARESLINGAN 26, SALTSJÖ-BOO

INFO

Välkommen till denna otroligt generösa 2:a om hela 73 kvm med stor balkong med vacker sjöutsikt om ca 9 kvm. Här bor du i ett fantastiskt område med några meter till kajkanten. Det här är boendet för dig som uppskattar havet, naturen och lyxen med att bo i en helt nyproducerad bostad samtidigt som du på bekvämt avstånd tar dig till Nacka Forum eller Stockholms innerstad.

 

Genomgående vitmålade väggar och mattlackat golv av ek. Härlig takhöjd om 2,6 meter som skänker rymd åt bostaden.

 

Redan i hallen får man känslan av hur stor och rymlig den här bostaden är samt ljusinsläppet som flödar. Hallen ger ett trevligt första intryck med sitt vackra och praktiska grå klinkergolv. Här finns bra förvaring i garderober samt en naturlig plats för att sätta upp hatthyllan.

 

Badrum - Vackert hexagonformade klinkerplattor klär prydligt golvet som även har komfortgolvvärme och väggarna är kaklade med vita matta stående plattor. Trevlig takdusch och två duschväggar av klarglas. Stor vit kommod med handfat och spegelskåp i salongsöppning med belysning. Tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda vita förvaringsskåp.

 

Vardagsrum/Kök/Matplats - Den öppna planlösningen gör de sociala ytorna till hjärtat i den här bostaden. Här samsas vardagsrum, kök och matplats på ett naturligt sätt. Möbleringsmöjligheterna är många och det finns gott om plats för både ett större matsalsmöblemang och soffgrupp. Jättefin sjöutsikt från fönstren vid matplatsen. Från matplatsen nås även bostadens balkong. Här man får plats med ytterligare matplats för varmare dagar. Från balkongen har man vacker vy över vattnet och Mårtens Holme.   

 

Köket av fabrikat Vedum är tidlöst vitt med en mörk bänkskiva. Köket är välplanerat och ger gott om utrymme i både bänk- och väggskåp men också bra arbetsytor. Maskinerna består av en rostfri ugn och mikro. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.

 

Sovrum - Sovrummet är generöst och har sjöutsikt. Goda förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp.

OBS! Bilderna längst ner är från föreningens gemensamma takterrass.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

73 kvm

2

3 850 000 kr

3 561 kr/mån

VISNING: Kontakta säljaren för visning!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett stort förråd om ca 3,5 kvm.

Avgift: 3 561 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

Några våningar upp i huset finns en av föreningens två gemensamma stora takterrasser med planteringar och utemöbler. I anslutning till denna takterrass finns bastu och relaxavdelning.

 

Som boende i föreningen har tillgång till båda de gemensamma takterrasserna. Den gemensamma takterrassen på HP1 får förutom grön­ska och utemöbler ett växthus. Fören­ingen har i hus 1 ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet.

 

Föreningen äger marken. Belåningsgrad om 14 231 kr/kvm.

Garage under grannfastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

 

Tollare Hamnplan har många andra exklusiva värden under uppbyggnad, dels i form av Tollare trappa, som förutom sin ståtliga sträckning från kaj och 20 meter upp, även erbjuder ett antal viloplatser där man kan koppla av med en god bok eller kanske hämta andan under pågående promenad uppåt. Det byggs även en hiss för den som inte vill gå i trapporna.

I öster anläggs Godtemplarparken, en lummig och grönskande park, som knyter ihop naturområdet i norr till vattnet i söder. Här skapas fina utsiktsplatser och utrymme för avkoppling och rekreation.

Övrigt om området:

Ca 10-15 besöksbåtplatser och ca 50-75 båtklubbsplatser kom­mer att finnas på plats omkring 2019. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen. En restaurang byggs närmast vattnet och öppnar upp under våren.

Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20–30 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare.

Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare.

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare. Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter finns också i området.

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.