top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 24

Våning 9 – Slående sjöutsikt – Stor balkong i söder om 15 kvm - Social planlösning

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är mycket trevligt planerad med öppen planlösning och med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

TOLLARESLINGAN 24, SALTSJÖ-BOO

SÅLD

Otroligt fin bostad som måste upplevas på plats!

 

Hall

Hall med praktiskt klinkergolv och plats för hatthyllan. Förvaring i tre garderober.

 

Sovrum 1

Rymligt sovrum med en garderob.

 

Sovrum 2

Stort sovrum med två garderober och ett linneskåp.

 

Badrum

Helkaklat stilfullt badrum i sober färgskala. Badkar, wc, handfat i vit kommod, spegelskåp ovan handfatet, tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva och förvaringsskåp på vägg.

 

Vardagsrum/Kök/Matplats

Social planlösning med halvöppet mellan kök och vardagsrum. Vacker sjöutsikt från fönstren! Naturlig plats för soffgrupp och matplats vid fönster samt kök i vinkel med trevligt fönster ovan arbetsbänken. Vita skåpluckor, grå bänkskiva, stående kakelplattor som stänkskydd, integrerad diskmaskin och spisfläkt, rostfri kyl och frys, rostfri mikro och ugn i högskåp. Utgång till balkong.

 

Balkong

Stor underbar balkong med slående sjöutsikt, måste upplevas på plats! Balkongen är ca 15 kvm och bjuder in till olika möbleringsmöjligheter.

OBS! Bilderna längst ner är från Tollare Hamnplans gemensamma takterrass.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

79,5 kvm

9

5 450 000 kr

3 909 kr/mån

VISNING: Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

Förråd

Till bostaden hör ett förråd om ca 3,5 kvm.

 

Avgift: 3909 kr/mån inkl. värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

En våning upp i huset finns en av föreningens två gemensamma stora takterrasser med planteringar och utemöbler. Här finns även föreningens växthus. Den andra av föreningens takterrasser i hus 2 har en bastu och relax. Som boende i föreningen har tillgång till båda de gemensamma takterrasserna. Den gemensamma takterrassen på HP1 får förutom grönska och utemöbler ett växthus. Föreningen har i hus 1 ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet. Garage under grannfastigheten (kösystem används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån.

 

Föreningen äger marken. Belåningsgrad om 14 231 kr/kvm.

 

Tollare Hamnplan har många andra exklusiva värden under uppbyggnad, dels i form av Tollare trappa, som förutom sin ståtliga sträckning från kaj och 20 meter upp, även erbjuder ett antal viloplatser där man kan koppla av med en god bok eller kanske hämta andan under pågående promenad uppåt. Det byggs även en hiss för den som inte vill gå i trapporna.

I öster anläggs Godtemplarparken, en lummig och grönskande park, som knyter ihop naturområdet i norr till vattnet i söder. Här skapas fina utsiktsplatser och utrymme för avkoppling och rekreation.

Övrigt om området:

Ca 10-15 besöksbåtplatser och ca 50-75 båtklubbsplatser kommer att finnas på plats omkring 2019. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen. En restaurang byggs närmast vattnet och öppnar upp under våren. Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20–30 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare. Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare.

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare. Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter finns också i området.

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.

Fästpunkt 1
bottom of page