top of page

BRF DIKTAREN

TECKNARVÄGEN 8

Välkommen till denna unika och otroligt trevliga 3:a. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök ihop med de två stora ger karaktär åt bostaden. De två generösa sovrummen, det rymliga badrummet och förvaringsmöjligheterna är ytterligare plus för denna välplanerade bostad. Garage finns under fastigheten och inom några minuters gångavstånd har du tunnelbanan som fyra stationer bort tar dig till city. Närområdet är grönt och lummigt. På kort distans finner du även Kungsholmen, Vasastan och Solna Centrum.

TECKNARVÄGEN 8, SOLNA

INFO

Högst upp i huset, på våning 4 hittar du denna pärla! Hissen tar dig upp till våningsplanet som endast delas med en ytterligare granne.

Genomgående har lägenheten vitmålade väggar och ett vackert vit pigmenterat 1-stavsparkettgolv av ek. Extra tilltagen takhöjd om 2,6 meter samt stora härliga fönster med låg brösthöjd om 0,5 meter.

Vardagsrum och matplats
Det man slås av här är lägenhetens härliga ljusflöde från de många och stora fönstren. Vardagsrummet och köket samsas fint i en halvöppen planlösning vilket ger naturliga ytor för soffan och matbordet. Vid matbordet sitter man utan problem 6 personer dagligen och det finns även plats för större middagssällskap när så önskas.

Kök
Stilrent kök från Marbodal med ljusgrå släta luckor. Arbetsytorna består av en tålig stenliknande kompositbänkskiva i ljust utförande. Grepplister på fullutdragslådorna och push-funktion på överskåpen. Spotlights med dimmer under väggskåpen. Rostfri ugn och mikrovågsugn i bekvämt högskåp. Rostfri hel kyl och frys. Helintegrerad diskmaskin i fullstorlek. Helintegrerad spisfläkt och induktionshäll. Stor källsorteringslåda under den rostfria diskhon med integrerad diskmedelspump.

Badrum
Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med skön komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch och duschväggar av glas. Handdukstork. Handfat i vit kommod med lådor. Spegelskåp med hyllor ovan handfatet. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Två väggskåp ovan arbetsbänken som ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Läs mer

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

67 kvm

4

4 240 000 kr

3 399 kr/mån

Hall
Välkomnande hall där man får en bra överblick av lägenhetens disponering. Klinkergolv närmast tamburdörren. I hallen finns en naturlig plats för hatthylla, spegel eller om så önskas en bekväm sittmöbel för när man tar på och av sig skorna. Här finns förvaringsmöjligheter i en garderob, ett linneskåp och ett städskåp.

Sovrum 1 / Master bedroom
Detta stora sovrum är underbart ljust och trivsamt tack vare både fönster och balkongdörr. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvarings- eller avlastningsmöbel.

Balkong 2
Från master bedroom nås lägenhetens andra balkong. Den här balkongen är utan tvekan ett av de största plusen med hela bostaden. Den är hela 10 kvm stor och då den ligger högst upp i huset blir det ett otroligt fritt läge. Utsikt över föreningens innergård och skogspartiet mitt emot. Här finns oändliga möjligheter för flera olika möblemang och balkongen blir utan överdrift ett extra rum när vädret tillåter.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum ligger i nära anslutning till master bedroom. Detta sovrum är 8 kvm och har utsikt mot balkongen och innergården.

Balkong 1
Från vardagsrummet och matplatsen nås lägenhetens första balkong. Denna balkong ligger i trevligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här har man trevlig utsikt över området och det fina torget med de gamla ekarna. Högt och fritt läge tack vare att den ligger högst upp i huset och där med inte heller har någon ovanliggande granne.

Klädkammare
Lyxig klädkammare med fönster och ELFA-system för smarta förvaringsmöjligheter. Detta rum fungerar även alldeles utmärkt som arbetsrum eller hobbyrum.

Förråd
Till lägenheten finns ett generöst förråd om ca 3,5 kvm som nås via hiss från trapphus 2.

Allmänt
Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området. I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, flera cykelrum och ett styrelserum/övernattningslägenhet. Under fastigheten finns garage i två plan. Enligt uppgift från Corepark 2019-01-31 finns 3 lediga garageplatser. I garaget finns även ”allmänna” parkeringsplatser där besökare och du som har bil då och då kan parkera mot avgift.

I området finns gym, mataffärer, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Tunnelbanan finns på några minuters gångavstånd, 4 stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns alla inom 5 km. Mycket bra gång- och cykelvägar i området.

Fästpunkt 1
bottom of page