BRF FYRHUSEN

SEMAFORVÄGEN 57

Enastående boende med livskvalitet i fokus. Välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning och stora härliga fönster med panoramautsikt ut över vattnet. Inglasad balkong, dubbla badrum, klädkammare och skjutdörrsgarderober.

SEMAFORVÄGEN 57, NACKA

INFO

Välkommen till denna fantastiska 4:a med skärgårdskänsla och magiska vyer över Stockholms inlopp. Lägenheten är otroligt ljus med väl tilltagna fönster och stor härlig inglasad balkong. Här tittar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag. Inredningen är vald med känsla och ger ett stilrent hem där färg och form harmonierar. Här kan du också njuta av bekvämligheter som dubbla badrum, klädkammare och skjutdörrsgarderober. Lägenheten ligger på våning 1, men eftersom huset är i suterräng ligger lägenheten på tredje våningen sett utifrån vattnet.

Hall
Direkt när du kommer in i hallen välkomnas du av de öppna ytorna och fantastiska utsikten över skärgården. Ett praktiskt klinkergolv ligger närmast tamburdörren. Här finns också en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och ingången till den praktiska klädkammaren.

Kök/matplats/vardagsrum
Slående utsikt och öppna och sociala ytor är utmärkande för denna bostad och köket och vardagsrummet kännetecknas av just detta. Här kan man både laga och avnjuta middagar tillsammans med vänner och bekanta samtidigt som man blickar ut över skärgården och Stockholms inlopp. Köket är från Ballingslöv och har en varm lindblomsgrön kulör som skapar en mysig och trendig känsla. Köksön har bra arbetsytor och inbjuder till trevligt ”barhäng”. Rostfria vitvaror, bänkskiva i laminat och vitt praktiskt stänkskydd. Trevlig belysning med dimbara spotlights under överskåpen. Naturlig plats för matplats vid fönster. Generöst och ljust vardagsrum med utgång till balkongen.

Balkong

Underbar balkong om drygt 13 kvm med känslan av att stå på klippkanten. Balkongen är inglasad vilket förlänger säsongen så du kan njuta av härliga stunder med närhet till naturen under både tidig vår och sen höst.

Sovrum
Bostaden har tre bra sovrum varav master bedroom har en skjutdörrsgarderob. Två av sovrummen är belägna mot den lugna innegården och det tredje ligger med fantastisk utsikt mot vattnet.  

Badrum och wc/dusch

Helkaklat badrum i sober färgskala. Dusch med takdusch, handfat i kommod och spegelskåp ovan handfatet. Handdukstork och skön komfortgolvvärme. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt förvaringsskåp på vägg. Wc/dusch med takdusch, handfat i kommod och spegel ovan handfatet.

Förråd

Till lägenheten finns ett generöst förråd i källaren om ca 5 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4
103 kvm

2

6 400 000 kr

5 030 kr/mån

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visningstider: Söndag 18/10, 15:30-16:15
Privatvisning:
Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet. Läget är helt unikt, med skärgårdskänsla och en fantastisk vy över Stockholms inlopp. Här spanar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag i kvällssolen.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. När grannföreningen brf Kajen står färdig under 2022 kan du ta gångbron över till brf Kajen och umgås med dina grannar på den gemensamma takterrassen eller varför inte ett besök i relaxavdelningen och bastun. Vill du hellre vistas i pergolans svalkande skugga tar du hissen ner till innergården. När du har långväga gäster bokar du gästlägenheten som har både kök och badrum. Här finns också en gemensam grovtvättstuga.

Ungefär tre kilometer från Telegrafberget ligger Orminge Centrum, ett stadsdelscentrum med kläd- och skoaffärer för hela familjen, ett apotek och Sveriges största Coop Extra-butik. Här hittar du även Orminge Bibliotek, kemtvätt, skrädderi och flera restauranger. För den som söker ett ännu större utbud finns Nacka Forum, ett av Sveriges största shoppingcenter, på behörigt avstånd. Här finns butiker inom allt från mode, inredning och leksaker till teknik och elektronik och inte minst ett stort utbud av restauranger och kaféer.

Med skogen och vattnet så nära finns alla förutsättningar för ett aktivt uteliv. För dig som tränar på gym finns flera alternativ i Orminge varav ett är en stor Friskis & Svettis-anläggning. Vill du hitta ditt inre lugn ligger Yasuragi med japanska bad, spa, hotell och restaurang alldeles i närheten. Skulle inte det vara nog finns även Skepparholmen med hotell och spa en liten bit därifrån.

Vid Telegrafberget kommer en ny förskola med tre avdelningar byggas. I närliggande Orminge finns flera förskolor och tre grundskolor.

Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju är utrustade med långtidsladdare för elbilar. Preliminär kostnad för en garageplats utan el är 1 200 kronor per månad och med el 1 600 kr per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5) går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering.

​I anslutning till husens entréer finns plats för rullstol och barnvagnar. I källarplan finns cykelrum. Även innergården har en cykelparkering. I markplan i hus 5 finns en gemensam grovtvättstuga som kan bokas från alla trapphus via ett digitalt system med interaktiv skärm. I föreningen finns också en övernattningslägenhet som kan nyttjas av de boende. I grannföreningen brf Kajen kommer en gemensam takterrass finnas, samt bastu med relaxrum, styrelserum och träningslokal. Dessa utrymmen ingår i en gemensamhetsanläggning och får utnyttjas av boende i brf Fyrhusen. I det nedre garageplanet finns ett miljö- och återvinningsrum där hushållssopor kastas i behållare. Här finns även källsortering för övriga sopor. Ingång utifrån till miljörummet finns vid garageinfarterna och inifrån i det övre garageplanet.

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med Telenor med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 144 kronor per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare finns i mediaskåpet. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för hela föreningen.

Årsavgiften betalas från tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

OBS! De exteriöra bilderna är illustrationer över husen och området framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.