BRF FYRHUSEN

SEMAFORVÄGEN 53

Härligt rymlig 3:a om ca 90 kvm med två rejäla sovrum och en inglasad balkong mot Stockholms inlopp. Ett underbart läge med närhet till vatten och natur!

SEMAFORVÄGEN 53, NACKA

INFO

Härligt rymlig 3:a om ca 90 kvm med två rejäla sovrum och en inglasad balkong mot Stockholms inlopp. Ett underbart läge med närhet till vatten och natur!

I Fyrhusen på Telegrafberget i Nacka är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. Ljudet av vågskvalp och en vidsträckt sjöutsikt blir en del av vardagen för de boende men här bor du också granne med skogen. Närheten till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat ger möjlighet till sköna löpturer och promenader.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
90 kvm

-1

7 500 000 kr

4 443 kr/mån

PROSPEKT

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-4483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

REFERENSBILDER FRÅN ANNAN LÄGENHET I PROJEKTET

ÖVRIGT

Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Kostnad för en garageplats är ca 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5)går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Kostnad för en markparkeringsplats är ca 400 kronor per månad.

Avgifter:

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med Telenor med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 144 kronor per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare finns i mediaskåpet. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för hela föreningen.

Årsavgiften betalas från tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

OMRÅDET

Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet. Läget är helt unikt, med skärgårdskänsla och en fantastisk vy över Stockholms inlopp. Här spanar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag i kvällssolen.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city, via Sjövägen är avståndet kort.

I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. När grannföreningen brf Kajen står färdig under 2022 kan du ta gångbron över till brf Kajen och umgås med dina grannar på den gemensamma takterrassen eller varför inte ett besök i relaxavdelningen och bastun. Vill du hellre vistas i pergolans svalkande skugga tar du hissen ner till innergården. När du har långväga gäster bokar du gästlägenheten som har både kök och badrum. Här finns också en gemensam grovtvättstuga.

Ungefär tre kilometer från Telegrafberget ligger Orminge Centrum, ett stadsdelscentrum med kläd- och skoaffärer för hela familjen, ett apotek och Sveriges största Coop Extra-butik. Här hittar du även Orminge Bibliotek, kemtvätt, skrädderi och flera restauranger. För den som söker ett ännu större utbud finns Nacka Forum, ett av Sveriges största shoppingcenter, på behörigt avstånd. Här finns butiker inom allt från mode, inredning och leksaker till teknik och elektronik och inte minst ett stort utbud av restauranger och caféer. Vid Telegrafberget kommer en ny förskola med tre avdelningar byggas. I närliggande Orminge finns flera förskolor och tre grundskolor.