Semaforvägen 59 - Lgh 57 - 3 ROK | Inflyttningsklart

SEMAFORVÄGEN 59, NACKA

INFO

I Fyrhusen på Telegrafberget i Nacka är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. Ljudet av vågskvalp och en vidsträckt sjöutsikt blir en del av vardagen för de boende men här bor du också granne med skogen. Närheten till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat ger möjlighet till sköna löpturer och promenader.

Hall

När du kommer in i lägenhetens hall möts du direkt av de öppna ytorna och det stilrena köket. Ett praktiskt klinkergolv från Höganäs ligger närmast tamburdörren och övergår i ett vitpigmenterat parkettgolv från Kährs som är genomgående i bostaden. Till höger finns en klädkammare om 1,5 kvm. 

Vardagsrum/kök

Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den ena av bostadens två inglasade balkonger. Smakfullt och modernt kök från Ballingslöv med en praktisk köksö som ger extra arbetsytor och inbjuder till socialt umgänge. Vitt kakel som stänkskydd och grå laminatbänkskivor. Rostfria vitvaror från Electrolux består av praktisk induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro samt helintegrerad diskmaskin, kyl och frys. Helintegrerad spisfläkt från Franke.

Från vardagsrummet har du utgång till en inglasad balkong om ca 7,5 kvm i västerläge där du kan njuta av middagar i kvällssolen från tidig vår till sen höst.

Sovrum 2

I anslutning till vardagsrummet ligger ett rymligt sovrum om ca 13 kvm med plats för dubbelsäng och en garderob.

I den andra delen av bostaden finns en rymlig innerhall om 9,5 kvm som leder till badrummet och det större sovrummet.

Badrum

Ett stilrent badrum om ca 5,5 kvm med svart klinkergolv och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Dusch med kombinerad hand- och takdusch från Tapwell, duschväggar i glas och blankpolerad profil. Eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp på väggen ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt väggskåp och bänkbelysning.

 

Sovrum 1

Ett rymligt sovrum om ca 15 kvm med skjutdörrsgarderob från Elfa. Utgång till inglasad balkong om 9 kvm i söderläge där du kan njuta av solen en stor del av dagen.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 4 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
85,5 kvm

1

4 700 000 kr

4 216 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Öppen visning: Söndag 7/6 kl. 16.00-16.45

Privatvisning: Boka en tid med vår säljare

Digital privatvisning: Boka en tid med vår säljare

ÖVRIGT

Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Kostnad för en garageplats är ca 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5)går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Kostnad för en markparkeringsplats är ca 400 kronor per månad.

Avgifter:

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med Telenor med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 144 kronor per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare finns i mediaskåpet. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för hela föreningen.

Årsavgiften betalas från tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

OMRÅDET

Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet. Läget är helt unikt, med skärgårdskänsla och en fantastisk vy över Stockholms inlopp. Här spanar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag i kvällssolen.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city, via Sjövägen är avståndet kort.

I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. När grannföreningen brf Kajen står färdig under 2022 kan du ta gångbron över till brf Kajen och umgås med dina grannar på den gemensamma takterrassen eller varför inte ett besök i relaxavdelningen och bastun. Vill du hellre vistas i pergolans svalkande skugga tar du hissen ner till innergården. När du har långväga gäster bokar du gästlägenheten som har både kök och badrum. Här finns också en gemensam grovtvättstuga.

Ungefär tre kilometer från Telegrafberget ligger Orminge Centrum, ett stadsdelscentrum med kläd- och skoaffärer för hela familjen, ett apotek och Sveriges största Coop Extra-butik. Här hittar du även Orminge Bibliotek, kemtvätt, skrädderi och flera restauranger. För den som söker ett ännu större utbud finns Nacka Forum, ett av Sveriges största shoppingcenter, på behörigt avstånd. Här finns butiker inom allt från mode, inredning och leksaker till teknik och elektronik och inte minst ett stort utbud av restauranger och caféer. Vid Telegrafberget kommer en ny förskola med tre avdelningar byggas. I närliggande Orminge finns flera förskolor och tre grundskolor.