BRF FYRHUSEN

SEMAFORVÄGEN 57

Härligt rymlig och luftig 2:a om ca 58 kvm med inglasad balkong med naturkänsla och sjöutsikt. Här kan du äta middag på balkongen och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten över Stockholms inlopp och båttrafiken. Ett underbart läge med närhet till vatten och natur!

SEMAFORVÄGEN 57, NACKA

INFO

I Fyrhusen på Telegrafberget i Nacka är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. Ljudet av vågskvalp och en vidsträckt sjöutsikt blir en del av vardagen för de boende men här bor du också granne med skogen. Närheten till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat ger möjlighet till sköna löpturer och promenader.

Hall

När du kommer in i lägenhetens hall möts du direkt av de öppna ytorna och det stilrena köket. Ett praktiskt klinkergolv från Höganäs ligger närmast tamburdörren.

Vardagsrum/kök

Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för både matgrupp och soffgrupp för socialt umgänge. Smakfullt och modernt kök från Ballingslöv med vita skåpluckor, vitt kakel från Höganäs och grå laminatbänkskiva. Praktisk induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, helintegrerad spisfläkt och diskmaskin samt kyl/frys från Electrolux.

 

Från vardagsrummet har du utgång till bostadens höjdpunkt, en inglasad balkong om ca 7,5 kvm med naturkänsla och vacker sjöutsikt. Inglasningen förlänger säsongen så att du kan sitta ute och njuta av utsikten från tidig vår till sen höst.

Sovrum

Sovrum om ca 15,5 kvm med plats för dubbelsäng och gott om plats för klädförvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. Från sovrummet har du utsikt mot vattnet.

Badrum

Ett stilrent badrum om ca 5,5 kvm med svart klinkergolv och vitt kakel från Höganäs på väggarna. Dusch med kombinerad hand- och takdusch från Tapwell, duschväggar i glas och blankpolerad profil. Eluppvärmd handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp på väggen ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade sida vid sida med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt väggskåp och bänkbelysning.

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3,5 kvm.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2
58 kvm

1

4 000 000 kr

2 946 kr/mån

Hittar du inte riktigt det du söker?
Besök vår projekthemsida för att se alla lediga lägenheter i projektet! 

JohannaMizrachi-frilaggd-APSIS.png

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visningstider: Söndag 18/10, 15:30-16:15
Privatvisning:
Boka en tid med vår säljare!

Digital privatvisning: Kontakta vår säljare!

ÖVRIGT

Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Kostnad för en garageplats är ca 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5)går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Kostnad för en markparkeringsplats är ca 400 kronor per månad.

Avgifter:

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med Telenor med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 144 kronor per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare finns i mediaskåpet. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för hela föreningen.

Årsavgiften betalas från tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

OMRÅDET

Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet. Läget är helt unikt, med skärgårdskänsla och en fantastisk vy över Stockholms inlopp. Här spanar du ut över den passerande båttrafiken samtidigt som du avnjuter din middag i kvällssolen.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city, via Sjövägen är avståndet kort.

I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. När grannföreningen brf Kajen står färdig under 2022 kan du ta gångbron över till brf Kajen och umgås med dina grannar på den gemensamma takterrassen eller varför inte ett besök i relaxavdelningen och bastun. Vill du hellre vistas i pergolans svalkande skugga tar du hissen ner till innergården. När du har långväga gäster bokar du gästlägenheten som har både kök och badrum. Här finns också en gemensam grovtvättstuga.

Ungefär tre kilometer från Telegrafberget ligger Orminge Centrum, ett stadsdelscentrum med kläd- och skoaffärer för hela familjen, ett apotek och Sveriges största Coop Extra-butik. Här hittar du även Orminge Bibliotek, kemtvätt, skrädderi och flera restauranger. För den som söker ett ännu större utbud finns Nacka Forum, ett av Sveriges största shoppingcenter, på behörigt avstånd. Här finns butiker inom allt från mode, inredning och leksaker till teknik och elektronik och inte minst ett stort utbud av restauranger och caféer.

Vid Telegrafberget kommer en ny förskola med tre avdelningar byggas. I närliggande Orminge finns flera förskolor och tre grundskolor.

OBS! De exteriöra bilderna är illustrationer över husen och området framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser kan förekomma.