BRF DIKTAREN

TECKNARVÄGEN 8

Hem och vardag med guldkant! Det perfekta boendet för dig som inte vill välja mellan cityläge och natur. Ingenting erbjuder allt detta.

TECKNARVÄGEN 8, SOLNA

INFO

Den perfekta första lägenheten som dessutom fungerar utmärkt för två personer. Tunnelbana på några minuters gångavstånd, 4 stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns inom 5 km. 

När du kliver in i denna bostad möts du av ljus. De stora fönsterpartierna och balkongdörren ger ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Den extra takhöjden om 2,6 meter skapar rymd och även det vitpigmenterade ekgolvet bidrar till att lägenheten uppfattas än större än sina 45,5 kvm.

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns även utgången till lägenhetens balkong. Balkongen är hela 6 kvm och ligger i härligt söderläge med utsikt över den gröna innergården och vy mot skogspartiet. Här finns eluttag och utebelysning som gör att man även gärna sitter här ute kvällstid. Köket är otroligt välplanerat och helt nytt från Marbodal. Det har släta grå luckor, en vit tålig kompositbänkskiva och gott om förvaringsutrymmen. Rostfri kyl/frys och helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Induktionshäll med touch-panel och booster-funktion.

Matplats närmast köket för ca 4 personer. Vardagsrum med plats för soffa och TV. Stor sovalkov med plats för större säng.  Klädkammare om ca 2,5 kvm med Elfa-system.

Helkaklat modernt badrum i ljusa färger. Här finns alla tänkbara bekvämligheter så som komfortgolvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare, handdukstork, takdusch med duschglasväggar, och flera förvaringsskåp.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

070-367 93 09
johanna.mizrachi@hsb.se

KOMMANDE VISNINGAR
sön 28 jan

kl. 12.00 -13.00

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

54 kvm

2 tr

3 320 000 kr

3 564 kr/mån

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 1,5 kvm.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningen har en bra intäkt från den förskolelokal man hyr ut.

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia.