top of page

BRF BROPARKEN

LABRADORGATAN 30

För dig som valt att stanna kvar i stan men ändå vill bo nära den vackra naturen är denna stilrena och rymliga 3:a med två stensatta uteplatser helt perfekt!
 

LABRADORGATAN 30, NORRA DJURGÅRDSSTADEN

INFO

Varmt välkomna till denna rymliga 3:a om ca 82,5 kvm!  Här bor du i en familjevänlig och välplanerad lägenhet med två fina uteplatser med närhet till den grönskande Nationalstadsparken. Stilren ljus lägenhet med genomgående vackra plankgolv i ek, vitmålade väggar och smakfullt badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Hall

Hall med vacker kalksten, plankgolv i mattlackad ek, vitmålade väggar och garderober samt två rymliga klädkammare med ELFA-hyllor samt linneskåp och städskåp i en av klk.

Vardagsrum/Kök

Härlig social planlösning med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till den stensatta uteplatsen.

Stilrent kök med vita och grå köksluckor med spotlights under överskåpen med dimmer, bänkskiva och stänkskydd i grå kompositsten. Helintegrerade vitvaror och matavfallskvarn.

Sovrum 1

Sovrum om ca 14 kvm med vitmålade väggar och plankgolv i mattlackad ek samt fönster mot gården.

Sovrum 2

Sovrum om ca 15 kvm med vitmålade väggar, plankgolv i mattlackad ek och skjutdörrsgarderob samt utgång till uteplats och den gemensamma gården.

WC/Dusch

Smakfullt badrum med gråbeige klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med väggar i klarglas samt tak- och handdusch, handdukstork, vägghängd wc, infälld spegel med belysning ovan kommod samt spotlight i tak. Badrummet är även utrustat med förvaringsskåp ovan massiv bänkskiva i ek samt tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

PROSPEKT

VISNING: Kontakta säljaren för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

82,5 kvm

bv

7 550 000 kr

3 496 kr/mån

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett förråd om ca 3 kvm.

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 144 kr/mån (bredband 250/250).

Bostadsrättsföreningen HSB brf Broparken består av 62 stycken lägenheter, fördelat på tre trapphus nära beläget till grönområden, kommunikationer och city.

Föreningen har en hyreslokaler för uthyrning om ca 100 kvm. Den är belägen mot Husarviken.

I föreningen finns det ett styrelserum med pentry, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar samt två cyckelrum. Alla utrymmen nås via källarvåningen som löper under de tre trapphusen. På taket av Labradorgatan 28 finns även ett gemensamt växthus om ca 40 kvm. Växthuset nås via Labradorgatan 30 och 26.

Brf Broparken är ansluten till en sopsugsanläggning. Det avfall som är tyngst eller ger mest volym, sorteras i tre fraktioner och kastas i olika nedkast som är placerade framför miljörummet på gatan vid hörnet av Labradorgatan 30. En matavfallskvarn finns installerad under diskbänken som tar hand om organiskt matavfall.

 

Under innergården finns ett garage som delas med grannfastigheten. Brf Broparken disponerar 31 bilplatser i garaget som hyrs ut till medlemmarna. Av garageplatserna är 8 st el-platser och en handikappanpassade. Garaget nås från samtliga trapphus och infart till garaget sker genom Riksbyggens fastighet. Pris för garageplats är preliminärt ca 2 000 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice, för mer info ring tel. 010 - 442 11 00.

 

Föreningen äger marken dvs ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 16 827 kr/kvm (se ekonomisk plan).

Fästpunkt 1
bottom of page