top of page

BRF KVARNSTUGAN

KVARNVÄGEN 38B

Varmt välkommen till detta förstklassiga boende som erbjuder två fantastiska balkonger med fri utsikt över omgivningarna. Här erbjuds en ljus och smart planerad lägenhet högt upp i huset, två stora balkonger med fantastiskt utsikt och många soltimmar! Genomgående stilrena och gedigna materialval skapar ett hem med en känsla av hög standard och skön komfort. Väldisponerade ytor med öppna trivsamma rum som skapar en härlig atmosfär, tre bra sovrum samt två badrum.

KVARNVÄGEN 38B, JÄRFÄLLA

SÅLD!

Rymlig hall med plats för avhängning samt förvaring i garderob. Hallen har ljusa väggar samt ett trestavigt, vitpigmenterat, ekparkettgolv vilket också är genomgående för bostaden.

 

Fint, trevligt och luftigt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom grå skåpluckor. Här finns också bra arbetsytor för den som älskar att laga mat. I köket får du plats med en trevlig matplats invid fönstret. Här finns rostfri kyl och frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och spiskåpa samt helintegrerad diskmaskin. Kökets öppna planlösning leder sen vidare mot det mysiga vardagsrummet med fint ljusinsläpp från stora fönster och utgång till en av lägenhetens härliga balkonger. Här får du får plats med soffa med tillhörande möblemang.

 

Ljust och luftigt sovrum med plats för större säng samt utgång till lägenhetens andra balkong. Bra förvaring erbjuds i form av en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har ytterligare två bra sovrum som kan disponeras som t.ex. barnrum eller gästrum.

 

Det stora badrummet har helkaklade väggar i vitt och på golvet ligger ett ljusgrått klinker. Här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt fristående tvättmaskin och torktumlare.

 

Praktiskt mindre badrum med dusch, handdukstork. WC, samt handfat med spegelskåp.

OBS! Bilder från referenslägenhet. Avvikelser kan förekomma.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4

94 kvm

4 tr

Nytt pris! 3 245 000 kr

5 172 kr/mån

PROSPEKT

Kontakta säljaren för visning!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

 

Bostadsrättsföreningen HSB brf Kvarnstugan består av 85 stycken lägenheter.

TV och Bredband levereras av Com Hem via ett gruppabonnemang. Anslutningen är obligatorisk och kostar 200 kr per månad.

Det finns en föreningslokal, grovtvättstuga, cykelrum samt utrymmen för förvaring av barnvagnar

och rullstolar.

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen hyr även 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen HSB brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Brf Kvarnstugan ligger på kort gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker,
bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård med mera. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden, en kort biltur bort, här finns oändliga möjligheter till shopping med både stora etablerade kedjor och lokala aktörer.

Järfälla har av Dagens Nyheter blivit korad till ”bästa boendevalet för pendlare” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer kommunen om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Här kommer på sikt att finnas både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på cirka 20 minuter. Även ett flertal busslinjer går med direkttrafik flera gånger per dag till grannkommunerna Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport.

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.

bottom of page