BRF KVARNSTUGAN

KVARNVÄGEN 38A

Välkommen till denna optimalt planerade hörnlägenhet med ett högt och härligt läge med fri utsikt. Här finns en stor balkong som bjuder på förmiddagssol. De väldisponerade ytorna och alla stora fönsterpartier, tillsammans med det höga läget, skapar en mycket trivsam atmosfär. Välkommen till Jakobsbergs bästa trea!

KVARNVÄGEN 38A, JÄRFÄLLA

SÅLD!

Lägenheten har allt ni kan önska; två bra sovrum, ett stort kök med goda arbetsytor samt plats för ett rejält matbord. Bostaden bjuder även på ett rymligt badrum med alla nödvändiga faciliteter. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av en rymlig skjutdörrsgarderob i hallen samt ytterligare garderober i sovrummen.

Perfekt hall med plats för avhängning samt god förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Trevligt kök som öppnar sig fint mot utgången till balkongen med förmiddagssol. Här finns även plats för ett stort matbord  för 4-6 personer. Gott om förvaring bakom grå luckor samt bra med arbetsytor på en mörk bänkskiva. Ovanför bänkskivan sitter en LED-list som ger ett fint ljus ner över kaklet i marmorstil. Rostfria vitvaror från Electrolux som består av separat kyl och frys, varmluftsugn samt mikro. Även induktionshäll med tillhörande spiskåpa samt helintegrerad diskmaskin.

Väl tilltaget vardagsrum som är ljust och luftigt tack vara stora fönster och lägenhetens hörnläge. Vardagsrummet inrymmer utan problem en stor soffa samt övrigt möblemang.

Stort sovrum där man får plats med en stor dubbelsäng samt sängbord. Förvaring ges i tre stycken garderober. Trevligt andra sovrum med en bra storlek. Lämpligt som barnrum eller gästrum då en stor säng lätt får plats.

Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Handfat med kommod och spegel, dusch med glasdörrar, handdukstork samt tvättmaskin/torktumlare.

Till lägenheten hör ett förråd beläget i entréplan eller i källaren.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

79,5 kvm

6 tr

Nytt pris! 2 795 000 kr (tidigare 3 250 000 kr)

4 314 kr/mån

Kontakta säljaren liknande lägenheter!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

 

Bostadsrättsföreningen HSB brf Kvarnstugan består av 85 stycken lägenheter.

TV och Bredband levereras av Com Hem via ett gruppabonnemang. Anslutningen är obligatorisk och kostar 200 kr per månad.

Det finns en föreningslokal, grovtvättstuga, cykelrum samt utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen hyr även 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen HSB brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Brf Kvarnstugan ligger på kort gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker,
bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård med mera. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden, en kort biltur bort, här finns oändliga möjligheter till shopping med både stora etablerade kedjor och lokala aktörer.

Järfälla har av Dagens Nyheter blivit korad till ”bästa boendevalet för pendlare” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer kommunen om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Här kommer på sikt att finnas både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på cirka 20 minuter. Även ett flertal busslinjer går med direkttrafik flera gånger per dag till grannkommunerna Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport.

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.