top of page

BRF KVARNSTUGAN

KVARNVÄGEN 38A

I högt läge med ett fantastiskt ljus finner ni denna välplanerade tvåa. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum med balkong, ett fräscht badrum samt gott om förvaring. Här bor man fantastiskt bra!

KVARNVÄGEN 38A, JÄRFÄLLA

SÅLD!

Välkomnande hall som direkt påvisar lägenhetens höga standard. Väggarna är vita och på golvet ligger en vitpigmenterad ekparkett vilket också är genomgående för hela lägenheten.

Stilsäkert kök med god förvaring i både över- och underskåp. Mörk bänkskiva och kakel i marmorutseende som blir snyggt belyst av en LED-list ovanför. Maskinell utrustning från Electrolux består av rostfria kyl/frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll, spiskåpa, spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Ljust vardagsrum, i öppen planlösning mot köket, med stora fönster som ger rikligt med ljus.

Enskilt sovrum i ett ostört läge med stor uteplats. Bra förvaring via flera garderober.

 

Fräscht badrum där vitt kakel klär väggarna och grått klinker pryder golvet. Här återfinns handfat med kommod, spegel, dusch med glasdörrar, handdukstork samt TM/TT.

OBS! Bilder från referenslägenhet. Avvikelser kan förekomma.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

41 kvm

1 tr

Nytt pris! 1 895 000 kr

2 516 kr/mån

PROSPEKT

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

 

Bostadsrättsföreningen HSB brf Kvarnstugan består av 85 stycken lägenheter.

TV och Bredband levereras av Com Hem via ett gruppabonnemang. Anslutningen är obligatorisk och kostar 200 kr per månad.

Det finns en föreningslokal, grovtvättstuga, cykelrum samt utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen hyr även 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen HSB brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Brf Kvarnstugan ligger på kort gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker,
bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård med mera. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden, en kort biltur bort, här finns oändliga möjligheter till shopping med både stora etablerade kedjor och lokala aktörer.

Järfälla har av Dagens Nyheter blivit korad till ”bästa boendevalet för pendlare” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer kommunen om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Här kommer på sikt att finnas både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på cirka 20 minuter. Även ett flertal busslinjer går med direkttrafik flera gånger per dag till grannkommunerna Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport.

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.

bottom of page