top of page
12345607_16-328-16_photo_web.jpg

Kontakta mäklaren för visning

LGH 116

AVGIFTSRABATT I TVÅ ÅR
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

 

LÄGENHETEN
3 rok om 77 kvm belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. HSB Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum.

 

Lägenhetsförråd som hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

ADRESS

INFLYTT

3
77 kvm 

3 av 4

3 395 000 kr

5 500 kr/mån

Skogsängsvägen 34

Enligt överenskommelse

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

ESTER_LGH 116.jpg

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page