top of page

BRF PUMPEN

KÄLLTORPSVÄGEN 11

Varmt välkomna till en fantastiskt fin tvåa om 46 kvm som är optimalt planerad. De stora sociala ytorna som lägenheten erbjuder gör det trevlig att umgås i större sällskap. Njut även av den rymliga balkongen med härlig kvällssol. Stora fönster och generös takhöjd ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Perfekt bostad för såväl singeln som paret i en välskött förening med låg avgift!

KÄLLTORPSVÄGEN 11, JÄRFÄLLA

INFO

Välkomnande och rymlig hall med goda möjligheter för avhängning av kläder samt förvaring i garderob. I hallen ligger det praktiska klinkerplattor som sedan mynnar vidare ut i trestavigt, vitpigmenterat, ekparkettgolv vilket är genomgående för lägenheten.

Vidare in i lägenheten nås det luftiga och ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och balkongdörren som släpper in gott om ljus. Här erbjuds en öppen och social planlösning med gott om plats för soffa, soffbord samt matplats. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med plats för utemöbler.

 

Kök med stilrena och moderna materialval så som snygga grå skåpluckor från Vedum. Bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Gott om arbetsyta för den matlagningsglade på laminatbänkskiva i mörk ek som snyggt möter det marmorinspirerade stänkskyddet. Köket är utrustad med induktionshäll, varmluftsugn, spiskåpa, mikro, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

 

Välplanerat och rofyllt sovrum med plats för större säng och nattduksbord. Rummet har också ett stort fönsterparti som erbjuder härligt ljusinsläpp. Mycket bra förvaring finns i form utav en garderobsvägg.

 

Toppmodernt badrum, fullt utrustat och inrett i stilfulla materialval med kaklade väggar i vitt och på golvet ligger ett mörkt klinkergolv. Badrummets utrustning består av dusch, handfat med kommod, spegelskåp, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt handdukstork.

OBS! Bilder från referenslägenhet. Avvikelser kan förekomma.

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

PROSPEKT

Kontakta säljaren för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

51 kvm

9 tr

Nytt pris! 1 995 000 kr

2 969 kr/mån

 

Bostadsrättsföreningen HSB brf Pumpen består av 59 stycken lägenheter. Huset med sina 16 våningar har gett området en helt ny siluett. I markplan finns en gemensam grovtvättstuga, denna nås via extern entré. I markplan finner du också gemensamhetslokalen med plats för upp till 15 personer och uteplats mot gård. Med hissen åker du enkelt ner till lägenhetsförråd och bostadsrättsföreningens garage. Det finns även barvagnsrum och rullstolsförråd.

TV och Bredband levereras av Com Hem via ett gruppabonnemang. Anslutningen är obligatorisk och kostar 210 kr per månad.

Föreningen disponerar över totalt 36 parkeringsplatser varav 15 är garageplatser och övriga markparkeringar antingen med eller utan tak på separat p-däck eller i anslutning till gården.

I Kallhäll centrum finns ett varierat serviceutbud med bland annat blomsterhandel, skönhetssalong, café, mataffärer, apotek, tandläkare och vårdcentral. En kort promenad bort vid Bolinder Strand finns även ett gym. För ett utökat shoppingutbud finns Barkarby Handelsplats bara femton minuters bilväg bort.

Pendeltågstationen Kallhäll C ligger en kort promenad bort, här går tågen med tät och regelbunden trafik. Restiden till Stockholm Central är endast cirka 25 minuter. Du kan också välja mellan ett flertal busslinjer som transporterar dig till och från Kallhäll. Via Kallhällsleden kommer du som bilburen snabbt ut på E18.

bottom of page