top of page

BRF PUMPEN

KÄLLTORPSVÄGEN 11

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska fyra med dubbla balkonger! Lägenheten har ett högt och fritt läge med fönster i tre väderstreck. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ett otroligt ljus tack vare stora fönster i kombination med generös takhöjd. Välkommen till ditt nya hem!

KÄLLTORPSVÄGEN 11, JÄRFÄLLA

SÅLD!

Stor och rymlig hall med klinkergolv inledningsvis. Goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder ges i en stor skjutdörrsgarderob. I hallen finner ni även den separata klädkammaren som ger möjlighet ytterligare förvaring.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning på ca 35 kvm med flertalet fönster som tillför ett otroligt ljusinsläpp. Tack vare vardagsrummets storlek har du flertalet möbleringsalternativ att välja på. Välj det som passar dig bäst helt enkelt.

 

Fullt utrustat kök med suveräna arbetsytor och förvaring. Stilren mörk bänkskiva och vita luckor tillsammans med ett marmorinspirerat kakel skapar ett modernt intryck. Maskinell utrustning i rostfritt bestående av hel kyl och frys, ugn, mikro, induktionshäll med tillhörande spiskåpa samt helintegrerad diskmaskin. I köket får du plats med ett större matbord precis intill balkongen som ligger i ett härligt sydostligt läge.

Det största sovrummet i bostaden har två stora fönster samt en garderobsvägg som ger en bra förvaring. Här får du lätt plats med en stor dubbelsäng samt övrigt möblemang om så önskas.

Lägenheten har ytterligare två sovrum om ca 8 kvm per rum. Perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte ett arbetsrum. I sovrum 2 hittar ni utgången till den andra balkongen.

Rymligt badrum med allt man kan tänkas behöva. Här finner ni tvättmaskin/torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, WC samt ett härlig dusch.

Praktisk gäst-WC bestående av handfat med kommod och spegelskåp samt WC.

PatrikBjurström.png

SÄLJARE

PATRIK BJURSTRÖM

010-442 02 72
patrik.bjurstrom@hsb.se

PROSPEKT

SÅLD!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4

93 kvm

6 tr

Kontakta  säljaren

5 161 kr/mån

 

Bostadsrättsföreningen HSB brf Pumpen består av 59 stycken lägenheter. Huset med sina 16 våningar har gett området en helt ny siluett. I markplan finns en gemensam grovtvättstuga, denna nås via extern entré. I markplan finner du också gemensamhetslokalen med plats för upp till 15 personer och uteplats mot gård. Med hissen åker du enkelt ner till lägenhetsförråd och bostadsrättsföreningens garage. Det finns även barvagnsrum och rullstolsförråd.

TV och Bredband levereras av Com Hem via ett gruppabonnemang. Anslutningen är obligatorisk och kostar 210 kr per månad.

Föreningen disponerar över totalt 36 parkeringsplatser varav 15 är garageplatser och övriga markparkeringar antingen med eller utan tak på separat p-däck eller i anslutning till gården.

I Kallhäll centrum finns ett varierat serviceutbud med bland annat blomsterhandel, skönhetssalong, café, mataffärer, apotek, tandläkare och vårdcentral. En kort promenad bort vid Bolinder Strand finns även ett gym. För ett utökat shoppingutbud finns Barkarby Handelsplats bara femton minuters bilväg bort.

Pendeltågstationen Kallhäll C ligger en kort promenad bort, här går tågen med tät och regelbunden trafik. Restiden till Stockholm Central är endast cirka 25 minuter. Du kan också välja mellan ett flertal busslinjer som transporterar dig till och från Kallhäll. Via Kallhällsleden kommer du som bilburen snabbt ut på E18.

bottom of page