top of page

BRF HÖGDALEN, 1 ROK 

HARPSUNDSVÄGEN 161, BANDHAGEN

Välkommen till en trevlig och välplanerad 1a ett stenkast från Högdalens Centrum, endast 20 min med tunnelbana från city 
 

Tillsammans med HSB Stockholm har vi nu det stora nöjet att presentera en toppfräsch och nyproducerad etta på 28 kvadratmeter. På avskilt läge men med direkt närhet till centrum finner ni här en nyproducerad bostadsrätt där allting är nytt och topp noche. Här är det bara att flytta rakt in!
 

Högdalen är ett av Söderorts mest växande områden och har genomgått stora förändringar senaste åren. På senare år har Högdalen fått ny simhall, nya fotbollsplaner, förskolor, skatepark och med ett fantastiskt utökat utbud i centrum av restauranger, butiker och service. Med sitt behagliga avstånd till stan och sina goda kommunikationsmöjligheter har Högdalen kommit att bli en uppskattad knytpunkt för Söderorts invånare.
 

Lägenheten är placerad på källarplan, 0,5 trappor ned och välkomnar er med en stor hall med goda avställnings- och avhängningsytor. Här finns ett stort allrum med en mer social sektion för soffa samt ett utrymme som vigt åt sovalkov. Köket, som är i öppen planlösning är toppmodernt och utrustat med den tekniska utrustningen som önskas i kyl, frys, ugn, spishäll samt diskmaskin! Goda arbetsytor och bra med förvaring som gömmer sig bakom luckorna. Gott om plats för större matbord finns här!
Lyxigt badrum med dusch och möjlighet för tvättmaskin. Till bostaden hör även källarförråd.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

1
28 kvm

BV

1 600 000 kr

1 851 kr/mån

mäklare andreas rosenberg.jpg

ANSVARIG MÄKLARE

Andreas Rosenberg

TRYGG FÖRENING MED STABIL EKONOMI
BRF Högdalen erbjuder tryggheten av att bli en del av en sedan länge etablerad bostadsrättsförening med god och stabil ekonomi. Föreningen byggdes under åren 1954-1956 och har för närvarande 750 lägenheter. Inom föreningen finns 59 hyreslokaler, 20 förråd, 82 garageplatser. Härutöver finns 215 bilplatser utomhus med värmeuttag samt ett par utan el. Det finns även en stor föreningslokal som tar 75 personer för festliga tillfällen.

Gemensamt i föreningen kan medlemmar nyttja gym och bastu. Det kostar ca 500kr/år. På de flesta gårdar finns en fast året-runt-grill där alla medlemmar är välkomna att grilla. Inom föreningen bedrivs olika former av fritidsverksamhet såsom väv-, motions-, målar-, fotoklubb och pensionärsklubb.

OM OMRÅDET
Brf Högdalen ligger ett stenkast från Högdalens Centrum med goda kommunikationer via tunnelbanan till stan, och ett antal bussar till Farsta, Huddinge, Balingsnäs, Älvsjö, och Liljeholmen. Från Globen går även tvärbanan i flera riktningar.

I centrum finns ett 50-tal bra butiker, post i butik, bank, apotek, systembolag, flera restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. I övrigt finns även en teater, kulturskola, bibliotek, vårdcentral, två kyrkor och Högdalshallen, en av Stockholms bästa kommunala sim- och idrottshallar. Det finns även en välbesökt bowlinghall och flera skolor.

bottom of page