BRF HÖGDALEN, 1 ROK 

HARPSUNDSVÄGEN 153, BANDHAGEN

Välkommen till en trevlig och välplanerad 1,5a ett stenkast från Högdalens Centrum, endast 20 min med tunnelbana från city Lägenheten är nyproducerad med genomgående god standard och påkostade materialval. Köket är ett kvalitetskök från Marbodal (Arkitekt Plus Frost) som genomsyras av naturliga och harmoniska material. Bänkskiva i klassiska Virrvarr (ljusgrå 537) och samtliga vitvaror kommer från Cylinda. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger ytor för socialt umgänge med vänner och familj. I vardagsrummet finns gott om utrymme att dela av till en rymlig sovalkov med goda möjligheter till förvaring. Badrummet är helkaklat med kakel och klinker från Höganäs, badrumsinredning från Ifö. I alla torra utrymmen ligger påkostat tarkettgolv (Noble Ek Art Deco) och väggarna är målade i ljus kulör.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

1,5
39 kvm (varav 39 kvm biarea)

BV

1 775 000 kr

2 183 kr/mån

400_600_mari_2.jpg
400_600_frida.jpeg
400_600_IMG_3761.jpg

ANSVARIG MÄKLARE

MARI SVANSTRÖM

FRIDA KEISER

JENNIE CAP

MÄKLARE

BRF-Fakta

TRYGG FÖRENING MED STABIL EKONOMI
BRF Högdalen erbjuder tryggheten av att bli en del av en sedan länge etablerad bostadsrättsförening med god och stabil ekonomi. Föreningen byggdes under åren 1954-1956 och har för närvarande 750 lägenheter. Inom föreningen finns 59 hyreslokaler, 20 förråd, 82 garageplatser. Härutöver finns 215 bilplatser utomhus med värmeuttag samt ett par utan el. Det finns även en stor föreningslokal som tar 75 personer för festliga tillfällen.

Gemensamt i föreningen kan medlemmar nyttja gym och bastu. Det kostar ca 500kr/år. På de flesta gårdar finns en fast året-runt-grill där alla medlemmar är välkomna att grilla. Inom föreningen bedrivs olika former av fritidsverksamhet såsom väv-, motions-, målar-, fotoklubb och pensionärsklubb.

OM OMRÅDET
Brf Högdalen ligger ett stenkast från Högdalens Centrum med goda kommunikationer via tunnelbanan till stan, och ett antal bussar till Farsta, Huddinge, Balingsnäs, Älvsjö, och Liljeholmen. Från Globen går även tvärbanan i flera riktningar.

I centrum finns ett 50-tal bra butiker, post i butik, bank, apotek, systembolag, flera restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. I övrigt finns även en teater, kulturskola, bibliotek, vårdcentral, två kyrkor och Högdalshallen, en av Stockholms bästa kommunala sim- och idrottshallar. Det finns även en välbesökt bowlinghall och flera skolor.