top of page

 BRF HÖGDALEN, 3 ROK

HARPSUNDSVÄGEN 113, BANDHAGEN

Välkommen till en ljus och välplanerad 3a ett stenkast från Högdalens Centrum, endast 20 min med tunnelbana från city

Lägenheten är placerad på källarplan, 0,5 trappor ned och välkomnar er med en stor hall med goda avställnings- och avhängningsytor. Hallen leder ut i allrummet som rymmer matbord för större sällskap såväl som en mer social sektion med soffa. Köket, som är i öppen planlösning med allrummet, är toppmodernt och utrustat med den tekniska utrustningen som önskas i kyl, frys, ugn, spishäll samt diskmaskin! Goda arbetsytor och bra med förvaring som gömmer sig bakom luckorna.
 

Från allrummet nås sovrum är utrustat med stor platsbyggd garderob och rymmer king size säng. Rummet kan även nyttjas som kontor. Det övriga sovrummen kan beskrivas som ett perfekt sovrum. Bostaden har gott om förvaring med platsbyggda garderober och en stor klädkammare. Stambytt badrum med dusch. Till bostaden hör även källarförråd och matkällarförråd.
Föreningen har upphandlat med fiber för ett obligatoriskt tillägg om 99kr per månad.

Här bor ni i populära Högdalen som växer så det knakar. Avskilt läge men ett stenkast till Högdalens centrum. Väl där finns tillgång till bl.a. flertalet dagligvarubutiker, bibliotek, apotek, BVC, bageri, systembolag samt bad- och idrottshall. Dessutom finns en större stormarknader för livsmedel bara några minuters bilväg mot Älvsjö till. I området finns flera förskolor samt närhet till skolor för årskurs F-9. Från Högdalen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ynka 19 minuter. Flertalet busslinjer passerar även här som tar dig till bl.a Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i samt en bit bort finns sjön Magelungen.

En lägenhet som måste ses - varmt välkommen på visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
64,8 kvm

BV

2 395 000 kr

3 561 kr/mån

mäklare andreas rosenberg.jpg

ANSVARIG MÄKLARE

Andreas Rosenberg

BRF-Fakta

TRYGG FÖRENING MED STABIL EKONOMI
BRF Högdalen erbjuder tryggheten av att bli en del av en sedan länge etablerad bostadsrättsförening med god och stabil ekonomi. Föreningen byggdes under åren 1954-1956 och har för närvarande 750 lägenheter. Inom föreningen finns 59 hyreslokaler, 20 förråd, 82 garageplatser. Härutöver finns 215 bilplatser utomhus med värmeuttag samt ett par utan el. Det finns även en stor föreningslokal som tar 75 personer för festliga tillfällen.

Gemensamt i föreningen kan medlemmar nyttja gym och bastu. Det kostar ca 500kr/år. På de flesta gårdar finns en fast året-runt-grill där alla medlemmar är välkomna att grilla. Inom föreningen bedrivs olika former av fritidsverksamhet såsom väv-, motions-, målar-, fotoklubb och pensionärsklubb.

OM OMRÅDET
Brf Högdalen ligger ett stenkast från Högdalens Centrum med goda kommunikationer via tunnelbanan till stan, och ett antal bussar till Farsta, Huddinge, Balingsnäs, Älvsjö, och Liljeholmen. Från Globen går även tvärbanan i flera riktningar.

I centrum finns ett 50-tal bra butiker, post i butik, bank, apotek, systembolag, flera restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. I övrigt finns även en teater, kulturskola, bibliotek, vårdcentral, två kyrkor och Högdalshallen, en av Stockholms bästa kommunala sim- och idrottshallar. Det finns även en välbesökt bowlinghall och flera skolor.

bottom of page