Hållövägen 7 - Lgh 114 - 5 ROK | Inflyttningsklart

HÅLLÖVÄGEN 7, JOHANNESHOV

SÅLD!

Varmt välkomna till den sista lediga nybyggda 120 kvadrataren i området! Här bor du/ni i en välplanerad gavellägenhet med fin utsikt över de lugna gatorna i området och över föreningens gård. Området är grönskande och familjevänligt samtidigt som det fortfarande endast ligger några minuter ifrån stan med tunnelbanan. I grannföreningen öppnar en helt ny förskola och skolan ligger ett stenkast bort. 

Stor hall med gott om plats för hatthylla, sittmöbel och kanske någon byrå. Inre hall med otroligt bra förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober.

Härlig social planlösning med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generösa möbleringsmöjligheter. Utgång till bostadens två balkonger i olika väderstreck. Lyxigt kök från Vedum med grå skåpluckor och vackert vitt fasat stänkskydd ovan den ljusgrå betongliknande bänkskivan. Spotlights under överskåpen med dimmer. Rostfria vitvaror så som hel kyl och frys samt mikrovågsugn och ugn i högskåp. Helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Här finns även ett högskåp som ger extra god förvaring. Matplats vid stort fönsterparti.

Generöst och trivsamt badrum med mörkt klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Dusch med duschväggar av klarglas. Handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp ovan, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp ovan.

Mindre badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Dusch, handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp på väggen ovan.​

Sovrum 1 om ca 10 kvm med fönster mot föreningens gård.

Sovrum 2 om ca 8,5 kvm med även det fönster mot föreningens gård. Sovrum 3 om ca 9,5 kvm med stor skjutdörrsgarderob och fönster mot föreningens gård. Sovrum 4 - master bedroom om ca 13,5 kvm med skjutdörrsgarderob.

 

Läs mer

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

5
120 kvm

5 tr

8 100 000 kr

5 988 kr/mån

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjande rätten till ett förråd om ca 4 kvm.

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 147kr/mån.

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen. Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av parkeringsbolaget Corepark, för mer info ring tel. 08-650 02 15. Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.  Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bygglov för inglasning av balkonger söks gemen-samt för bostadsrättsföreningen. Undantaget är lägenheter högst upp i huset utan ovanliggande balkong där inglasning ej är möjligt. Byggnads­nämnden avgör vilka balkonger som får glasas in.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 15 783 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.