top of page

BRF STINSEN

HÅLLÖVÄGEN 7

Välkommen till denna unika och trevliga 2:a! 
Här ger den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök ihop med de två stora fönsterpartierna i vardagsrummet en riktig karaktär åt bostaden. G
arage finns under fastigheten och ett stenkast bort har du tunnelbanan med bara några få stationer till city.

HÅLLÖVÄGEN 7, JOHANNESHOV

INFO

Varmt välkomna till denna luftiga tvåa i de trevlig Blåsut! Här bor du bekvämt med tunnelbanan på två minuters gångavstånd och med garage som nås från trapphuset. Denna bostad är vackert inredd och bra planerad. Sällskapsytorna har prioriterats utan att sovrum, badrum och förvaringsmöjligheterna blivit lidande. Dessutom har bostaden två balkonger! Stora fönsterpartier skänker ljus åt hela lägenheten, takhöjden är 2,5 meter, väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vitpigmenterad ekparkett. Varmt välkomna in!

Rymlig hall med en naturlig plats för att sätta upp hatthylla eller kanske ställa en sittbänk. Två garderober för förvaring.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier och utgång till bostadens ena balkong. Lyxigt kök från Vedum med grå skåpsluckor och vackert vitt fasat stänkskydd ovan den ljusgrå betongliknande bänkskivan. Spotlights under överskåpen med dimmer. Rostfria vitvaror så som kyl/frys, mikrovågsugn och ugn. Helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Lättmöblerat vardagsrum och med gott om plats för både soffa och fåtöljer.

Bostaden har två härliga balkonger. Den ena är ca 5 kvm och vetter mot den lugnt trafikerade lilla gatan, här kan man sitta och kolla ut över det trevliga kvarteret. Denna andra balkongen är ungefär liks stor och ligger i soligt söderläge mot föreningens gård.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade matta väggar. Dusch med takdusch och duschväggar i klarglas. Handfat i grå förvaringskommod och med spegelskåp ovan handfatet. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare med vit bänkskiva ovan. Vägghängda förvaringsskåp med belysning under. WC och handdukstork.

Stort sovrum med skjutdörrsgarderob med ELFA-system. Utgång till bostadens andra balkong.

 

Läs mer

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2
60,5 kvm

3 tr

4 120 000 kr

3 202 kr/mån

Förråd

Som lägenhetsinnehavare får du även nyttjande rätt till ett förråd om ca 2 kvm.

 

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 147kr/mån.

 

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen. Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av parkeringsbolaget Corepark, för mer info ring tel. 08-650 02 15. Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut. Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bygglov för inglasning av balkonger söks gemensamt för bostadsrättsföreningen. Undantaget är lägenheter högst upp i huset utan ovanliggande balkong där inglasning ej är möjligt. Byggnads­nämnden avgör vilka balkonger som får glasas in.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 15 783 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.

Anchor 1
bottom of page