Hållövägen 5 - Lgh 79 - 3 ROK | Inflyttningsklart

HÅLLÖVÄGEN 5, JOHANNESHOV

SÅLD!

Hall
När du kliver in över tröskeln möts du av en ljus hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även plats för hatthyllan.

Vardagsrum/Kök
Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Vardagsrummet tillsammans med köket utgör bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt för såväl vardagsmys som festligare tillställningar i goda vänners lag. Stilrent kök från Vedum med vita släta skåpsluckor, bänkskiva i gråsvart laminat samt LED-belysning med dimmer under väggskåpen. Vackert stänkskydd i form av vita fasade plattor i halvstensförband. Rostfria vitvaror från Electrolux: induktionshäll, ugn, kyl, frys, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin. Köket har även en helintegrerad spisfläkt med dolt montage.

Badrum
Trevligt badrum med klinkergolv och elburen komfortgolvvärme samt vita matta kaklade väggar. Handfat med tillhörande kommod och spegelskåp ovan. Eluppvärmd handdukstork, dusch med invikbara duschväggar i klarglas och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med bänkskiva ovan och på väggfasta förvaringsskåp som ger bra extra förvaring.

Sovrum 1
Master bedroom med skjutdörrsgarderob med ELFA-system för förvaring och utgång till bostadens härliga uteplats mot innergården.

Uteplats
Stensatt uteplats om ca 23,5 kvm med utgång från sovrum 1. Insynsskyddad i härligt gavelläge beläget i söder mot innergården.

Sovrum 2
Generöst sovrum med fönster mot uteplatsen/innergården.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med ELFA-system som ger bra förvaringsmöjligheter.

Generellt

Vitpigmenterat och mattlackat vackert ekgolv. Vitmålade väggar i den neutrala kritvita färgen NCS S 0500-N. Fönsterbänkar av polerad matt kalksten. Vita släta innerdörrar.

Läs mer

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
82 kvm

bv

5 400 000 kr

4 243 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 147kr/mån.

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.

Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av parkeringsbolaget Corepark, för mer info ring tel. 08-650 02 15.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.  Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bygglov för inglasning av balkonger söks gemen-samt för bostadsrättsföreningen. Undantaget är lägenheter högst upp i huset utan ovanliggande balkong där inglasning ej är möjligt. Byggnads­nämnden avgör vilka balkonger som får glasas in.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt. Föreningens belåningsgrad ligger på 15 783 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.