Garagev. 26 - Lgh 2 - 2 ROK | Inflyttningsklart

GARAGEVÄGEN 26, JOHANNESHOV

INFO

Vardagsrum och matplats
Det man slås av här är lägenhetens härliga ljusflöde från de stora fönstren i vinkel. De ljuspigmenterade ekgolven bidrar även de till den luftiga och fräscha känslan. Vardagsrummet och köket samsas fint i en öppen planlösning vilket ger naturliga ytor för soffan och matbordet.

Kök
Stilrent kök från Vedum med ljusgrå släta luckor. Arbetsytorna består av en tålig laminatbänkskiva i mörk träimitation. Push-funktion på överskåpen. Spotlights med dimmer under väggskåpen. Rostfria vitvaror som ugn, mikrovågsugn kyl och frys. Helintegrerad diskmaskin i fullstorlek. Helintegrerad spiskåpa och induktionshäll. Stor källsorteringslåda under den rostfria diskhon.

Badrum

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med skön komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch och duschväggar av glas. Handdukstork. Handfat i vit kommod med ljusgråalådor från Vedum. Spegelskåp med hyllor ovan handfatet. Kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare) under bänkskiva. Väggskåp ovan arbetsbänken som ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Sovrum
Trivsamt ljust sovrum mot innergård med inbyggda vita garderober och plats för dubbelsäng. Sovrummet nås med två skjutdörrar från kök och vardagsrum.

Balkong

Från vardagsrum nås lägenhetens balkong om ca 4,5 kvm i sydväst, med utsikt över föreningens innergård. Bygglov för inglasning av balkonger söks gemensamt för bostadsrättsföreningen.

 

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2
41 kvm

1 tr

3 420 000 kr

2 197 kr/mån

VISNING: Kontakta säljaren för visning!

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer.

 

I föreningen finns det föreningslokal med pentry vilket också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd. Föreningslokalen ligger i trapphus 9. Grovtvättstugan nås utifrån, från Hållövägen.

 

Under fastigheten finns garage som uthyrs via Corepark. I källarplan finns även generöst med cykelparkeringar och lägenhetsförråden.

 

I Blåsut finns det mesta du kan tänkas behöva med närhet till både kommunikationer och närservice. Tunnelbanan finns inom 2 minuters promenadavstånd. Till Blåsut går tunnelbanans gröna linje. Från Blåsut tar det 13 minuter till tunnelbanan.

 

En kort promenad bort ligger det populära Globenområdet med ett stort shoppingutbud och flera restauranger och caféer. Här hittar du också arenorna Tele2 Arena, Globen, Hovet och Annexet där du kan njuta av allt från konserter med världsartister till olika sportevenemang.