top of page

BRF STINSEN

GARAGEVÄGEN 32

Otroligt välplanerad och spännande gavellägenhet om 5 rok med såväl balkong som uteplats. Måste upplevas!

GARAGEVÄGEN 32, JOHANNESHOV

INFO

Varmt välkomna till den härliga 5:a! Här bor du/ni i en välplanerad gavellägenhet med utsikt över Blåsuts puls. Området är grönskande och familjevänligt samtidigt som det fortfarande endast ligger några minuter ifrån stan med tunnelbanan. I grannföreningen öppnar en helt ny förskola och skolan ligger ett stenkast bort. Måste upplevas!

Hall

Hall/inre hall med otroligt bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare om ca 4 kvm med ELFA-system.

Vardagsrum/kök

Spännande och social planlösning med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Utgång till bostadens balkong samt stensatta uteplats. Lyxigt kök från Vedum med mörkgrå skåpluckor och vackert vitt fasat stänkskydd ovan den ljusgrå betongliknande bänkskivan. Spotlights under överskåpen med dimmer. Rostfria vitvaror så som hel kyl och frys samt helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Här finns även ett högskåp som ger extra god förvaring. Matplats vid stort fönsterparti.

Sovrum 1

Sovrum om ca 7 kvm med vitmålade väggar och vitpigmenterat mattlackat parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum om ca 9,5 kvm med vitmålade väggar och vitpigmenterat mattlackat parkettgolv samt garderob och linneskåp.

Sovrum 3

Sovrum om ca 7 kvm med vitmålade väggar och vitpigmenterat mattlackat parkettgolv. Fönster mot den rymliga uteplatsen.

Sovrum 4

Master bedroom om ca 17 kvm med vitmålade väggar och vitpigmenterat mattlackat parkettgolv samt skjutdörrsgarderob. Från sovrummet nås även den rymliga, stensatta uteplatsen.

 

Badrum

Generöst och trivsamt badrum med mörkt klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Dusch med duschväggar av klarglas. Handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp ovan, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp ovan.

WC/Dusch

Mindre badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Dusch, handdukstork, wc, handfat i kommod med spegelskåp på väggen ovan.

Läs mer

VISNING: Kontakta säljaren för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

5
109,5 kvm

BV

6 500 000 kr

5 767 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Förråd

Till lägenheten hör även nyttjande rätten till ett förråd om ca 5 kvm.

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 147kr/mån.

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen. Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av parkeringsbolaget Corepark, för mer info ring tel. 08-650 02 15. Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.  Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bygglov för inglasning av balkonger söks gemen-samt för bostadsrättsföreningen. Undantaget är lägenheter högst upp i huset utan ovanliggande balkong där inglasning ej är möjligt. Byggnads­nämnden avgör vilka balkonger som får glasas in.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningens belåningsgrad ligger på 15 783 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.

Fästpunkt 1
bottom of page