Garagev. 26 - Lgh 5 - 4 ROK | Inflyttningsklart

GARAGEVÄGEN 26, JOHANNESHOV

SÅLD!

Fantastisk 4:a om ca 86,5 kvm i populära Blåsut med 2 balkonger! Här bor du nära i ett grönt lummigt område med tunnelbanan på 2 minuters gångavstånd. Garage finns under fastigheten och ett stenkast bort har du tunnelbanan med bara några få stationer till city. Närområdet är grönt och lummigt.

Vardagsrum/kök
Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Vardagsrummet tillsammans med köket utgör bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt för såväl vardagsmys som festligare tillställningar i goda vänners lag. Utgång till balkong.
Kök i stilfull design med grå skåpsluckor, bänkskiva i laminat Dark Mountain Oak samt LED-belysning - allt ifrån Vedum. Rostfria vitvaror från Electrolux där induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl, frys och inbyggnadsmikro samt helintegrerad diskmaskin ingår som standard. Köket utrustas även med en helintegrerad spisfläkt med dolt montage. Som en snygg detalj får köket ett Lazpezia stänkskydd från Höganäs i ljus kulör!

Balkong 1 och 2
Balkong 1 om ca 5,0 kvm i västerläge.
Balkong 2 om ca 4,5 kvm i söderläge mot innergården.

Sovrummen

Tre sovrum i varierade storlekar. Ett som med enkelhet kan användas som exempelvis kontor, barn- eller gästrum. Två något större rum med goda förvaringsytor. Masterbedroom med utgång till balkong mot gården.

 

Läs mer

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

4
86,5 kvm

2 tr

6 000 000 kr

4 288 kr/mån

Hall
När du kliver in över tröskeln möts du av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Vitpigmenterat golv av ek.

Badrum
Badrum med Höganäs Tellus-klinker och vita kaklade väggar. Handfat med tillhörande kommod och spegelskåp ovan. Eluppvärmd handdukstork, dusch med invikbara duschväggar i klarglas och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och ovanför kommer det att sitta två väggfasta förvaringsskåp för extra förvaring.


WC/dusch
Praktisk WC/dusch med tvättställ med kommod och spegelskåp ovan samt en eluppvärmd handdukstork. Dusch med duschdraperistång samt WC.

Övrigt
Föreningen äger marken.
Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel, varmvatten och bredband/tv/telefoni tillkommer.
Föreningen hyr ut en lokal till en förskola.
I garaget under brf Rallaren kommer föreningen hyra ut 73 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.

 

I Blåsut finns det mesta du kan tänkas behöva med närhet till både kommunikationer och närservice. Tunnelbanan finns inom 2 minuters promenadavstånd. Till Blåsut går tunnelbanans gröna linje. Från Blåsut tar det 13 minuter till tunnelbanan.

 

En kort promenad bort ligger det populära Globenområdet med ett stort shoppingutbud och flera restauranger och caféer. Här hittar du också arenorna Tele2 Arena, Globen, Hovet och Annexet där du kan njuta av allt från konserter med världsartister till olika sportevenemang.