top of page

BRF STINSEN

GARAGEVÄGEN 30

Bara ett stenkast från söders höjder finner du det populära bostadsområdet Blåsut. Området andas liv och erbjuder en stadsmiljö med folkliv, butiker och restauranger. Här är det nära till allt, kommunikationer, närservice och barnomsorg, och enkelt att leva!

GARAGEVÄGEN 30, BLÅSUT

INFO

Varmt välkomna till denna härliga trea i trevliga Blåsut! Här bor du bekvämt med tunnelbanan på två minuters gångavstånd och med garage som nås från trapphuset. Denna bostad är vackert inredd och bra planerad. Stora fönsterpartier skänker ljus åt hela lägenheten, takhöjden är ca 2,5 meter, väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vitpigmenterad ekparkett. Varmt välkomna in!

 

Hall

När du kliver in över tröskeln möts du av en ljus hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även plats för hatthyllan.

 

Vardagsrum och kök

Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Vardagsrummet tillsammans med köket utgör bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt för såväl vardagsmys som festligare tillställningar i goda vänners lag. Stilrent kök från Vedum med vita släta skåpsluckor, mörk bänkskiva i laminat samt LED-belysning med dimmer under väggskåpen. Vackert stänkskydd i form av vita fasade plattor i halvstensförband. Rostfria vitvaror från Electrolux: induktionshäll, ugn, kyl, frys, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin. Köket har även en helintegrerad spisfläkt med dolt montage.​

Badrum

Trevligt badrum med mörkt klinkergolv och elburen komfortgolvvärme samt vita matta kaklade väggar. Handfat med tillhörande grå kommod och spegelskåp ovan. Eluppvärmd handdukstork, dusch med invikbara duschväggar i klarglas och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med vit bänkskiva ovan och två väggfasta förvaringsskåp med luckor i snygg grå kulör som ger bra extra förvaring.


Sovrum

Master bedroom med två garderober och utgång till bostadens härliga uteplats mot innergården. Här finns också en ingång till den rymliga klädkammaren med ELFA-system som ger bra förvaringsmöjligheter. Ytterligare ett sovrum med fönster mot uteplatsen/innergården.

Uteplats

Stensatt uteplats om ca 16 kvm. Insynsskyddad och i härligt läge mot gården.

Läs mer

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3
84,5 kvm

bv

5 300 000 kr

4 300 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

ÖPPEN VISNING: Söndag 26/4 kl 14.00-14.30


Privatvisning: Boka en tid med vår säljare

Digital privatvisning: Boka en tid med vår säljare

Förråd

Som lägenhetsinnehavare får du även nyttjanderätt till ett förråd om ca 3 kvm i källaren.

 

Övrigt

Avgiften inkluderar kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer efter den egna förbrukningen. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni från Telenor tillkommer om 147kr/mån.

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.

Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan, tillgängliga från Hållövägen och Sofielundsvägen.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Parkeringsavtalen hanteras av parkeringsbolaget Corepark, för mer info ring tel. 08-650 02 15.

Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.  Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bygglov för inglasning av balkonger söks gemensamt för bostadsrättsföreningen. Undantaget är lägenheter högst upp i huset utan ovanliggande balkong där inglasning ej är möjligt. Byggnads­nämnden avgör vilka balkonger som får glasas in.

 

Föreningen äger marken = ej tomträtt. Föreningens belåningsgrad ligger på 15 783 kr/kvm.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.

Anchor 1
bottom of page