top of page

ÅKARE ENGSTRÖMS VÄG 9,

BROMSTENSSTADEN

LGH 30

Tvåa om 47 kvm med balkong. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. HSB Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1,5 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

AVGIFTSRABATT
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 030 är 715kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

INREDNING
En modern och elegant touch med lite mer färg i lägenheten. Köket har gråa släta luckor som skapar en vacker fond i rummet samtidigt som den ljusa gråa tonen bevarar den ljusa och luftiga känslan. Stänkskyddet går i samma ton som köksluckorna och de grå blanka, rektangulära kakelplattorna som sätts stående ger ett tidlöst modernt intryck och skapar harmoni. För att få en fin kontrast till de grå skåpen har vi valt en mörkare laminatbänkskiva och raka svarta beslag. Vitvaror i rostfritt/svart samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummets väggar sätts med liggande rektangulära, kakelplattor i vit matt. De vita väggarna kombineras med en klinkerplatta på golv i antracit och en mörkare laminat bänkskiva för att få en modern och fin kontrast till övrig inredning i badrummet. Vitt förvaringsskåp, spegelskåp och kommod ger dig möjlighet att lägga till dina egna accenter för en personlig touch. Kommodens beslag är i krom och duschväggar i klarglas.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

INFLYTT

2
47 kvm 

4

2 445 000 kr

3 629 kr/mån

8 februari

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh30 är 715kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page