top of page

ÅKARE ENGSTRÖMS VÄG 9,

BROMSTENSSTADEN

LGH 23

Tvåa om 51 kvm med balkong. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1,5 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

AVGIFTSRABATT
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 023 är 764 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning.

INREDNING
En lägenhet för den trend- och stilmedvetna, med inredning som ger ett modernt avskalat intryck. Köket har en sandbeige slät lucka med en rund, blank knopp i krom för en snygg accent. Stänkskyddet sätts med stående blanka, rektangulära, vita kakelplattor för en modern och exklusiv känsla. Bänkskivan är en creamfärgad laminatskiva som harmonierar med och lyfter fram kökets luckor. Vitvaror i vit samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummets väggar sätts med liggande rektangulära, kakelplattor i vit matt. De vita väggarna kombineras med en brungrå klinkerplatta på golv och en creamfärgad laminatbänkskiva. Vitt förvaringsskåp, spegelskåp och kommod ger ett modernt avskalat intryck. Kommodens beslag är i krom och duschväggar i klarglas.

Beslag till de vita garderoberna i lägenheten följer kökets beslag med en rund, blank knopp i krom.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

INFLYTT

2
51 kvm 

2

2 520 000 kr

3 878 kr/mån

8 februari

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 23 är 764kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page