top of page

Kontakta mäklaren för visning

LGH 102

2:a med balkong högst upp i huset i framväxande Bromstensstaden. 

Tvåa om 49 kvm med balkong högst upp i huset. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan.

 

Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021.

 

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1,5 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

_MG_4283-Cut.jpg

MÄKLARE

ROBERT BLOMSTER

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

ADRESS

INFLYTT

2
49 kvm 

5

3 754 000 kr

3 629 kr/mån

Skogängsvägen 32

Enligt överenskommelse.

JUST NU!
AVGIFTSRABATT I 2 ÅR

 Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

MER INFO

IMG_3089.jpg

OMRÅDET

SPÅNGA/BROMSTEN

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Välkommen till nyproduktion i brf Ester och  bli en del av nya satsningen Bromstensstaden

bottom of page