Hållövägen 7 - Ellen | Inflyttningsklart

BLÅSUT

INFO

RUM
STORLEK

PRIS

AVGIFT

4
93 kvm

6 900 000 kr

4 758 kr/mån

AnnaOrnelius-vitt.jpg

SÄLJARE

ANNA ÖRNELIUS

010-442 02 78
anna.ornelius@hsb.se

Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Vardagsrummet tillsammans med köket utgör bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt för såväl vardagsmys som festligare tillställningar i goda vänners lag. Stilrent kök från Vedum med vita släta skåpsluckor, bänkskiva i grå laminat samt LED-belysning med dimmer under väggskåpen. Vackert stänkskydd i form av vita fasade plattor i halvstensförband. Rostfria vitvaror från Electrolux: induktionshäll, ugn, kyl, frys, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin. Köket har även en helintegrerad spisfläkt med dolt montage.

Trevligt stortbadrum med klinkergolv och elburen komfortgolvvärme samt vita matta kaklade väggar. Handfat med tillhörande kommod och spegelskåp ovan. Eluppvärmd handdukstork, dusch med invikbara duschväggar i klarglas och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med bänkskiva ovan och på väggfasta förvaringsskåp som ger bra extra förvaring. Utöver det stor badrummet finns även en gäst-wc.


Master bedroom med skjutdörrsgarderob med ELFA-system för förvaring och utgång till balkong. Ytterligare två sovrum finns.


Rymlig klädkammare med ELFA-system som ger bra förvaringsmöjligheter.


Vitpigmenterat och mattlackat vackert ekgolv. Vitmålade väggar i den neutrala kritvita färgen NCS S 0500-N. Fönsterbänkar av polerad matt kalksten. Vita släta innerdörrar.

Övrigt

Föreningen har fyra hyreslokaler för uthyrning.

I föreningen finns det en föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Sophantering sker i soprum som finns i husets gatuplan.

I garaget under brf Stinsen hyrs 54 st parkeringsplatser ut samt sex stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är tre stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut.  Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

 

Det finns gott om plats för cykelparkering i garage­planet och på föreningens innergård.

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.