top of page

BRF TOLLARE HAMNPLAN

TOLLARESLINGAN 52

Välplanerad 3:a med stor gavelbalkong om ca 17,5 kvm med sjöutsikt. Genomgående vitmålade väggar och mattlackat golv av ek. Härlig takhöjd om 2,6 meter som skänker rymd åt bostaden. 

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är mycket trevligt planerad med öppen planlösning och med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

TOLLARESLINGAN 52, SALTSJÖ-BOO

INFO

Välplanerad 3:a med stor gavelbalkong om ca 17,5 kvm med sjöutsikt.

Välkommen ner i området till ett av Nackas absolut finaste sjölägen. Förutom att du här bor intill vattnet, ligger Tollare Hamnplan dessutom i helt underbart söderläge. Bostaden är trivsamt planerad med fina färg och materialval. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ett fint mattlackat 1-stavs parkettgolv av ek. Den generella rumshöjden är 2,5 meter.

Redan i den väl tilltagna hallen lägger man märket till den exklusiva inredningsstandarden. Närmast ytterdörren ligger ett praktiskt och vackert golv av stora klinkerplattor. Till höger finns en stor skjutdörrsgarderob med spegelskjutdörrar som ger hallen ett ännu större intryck och möjlighet till dold förvaring av ytterkläder och skor. Innanför skjutdörrarna finns ett smart Elfa-system som ger oändliga variationsmöjligheter. Förutom hylla och klädstång finns även en städskåpsmodul.

Badrummet har ett modernt hexagonformat klinkergolv i en ljus gråbrun ton. Väggarna består av stora vita kakelplattor i stående sättning. I badrummet finns alla tänkbara bekvämligheter så som komfortgolvvärme, takdusch med glasduschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp med belysning, handfat i kommod samt ytterligare tre förvaringsskåp ovan en praktisk arbetsbänk/avlastningsyta.

Vardagsrummet är generöst och lätt att möbler. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus. Skena i taket för upphängning av gardiner.

Köket är fantastiskt ljus och trivsamt. Köket av fabrikat Vedum har släta vita skåpsluckor och en mörk bänkskiva samt stänkskydd av kakel. Spotlights med dimmer under överskåpen. Vitvarorna består av en snyggt helintegrerad köksfläkt, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl och frys samt rostfri ugn och mikrovågsugn.

I köket finns plats för matbordet och härifrån nås även bostadens balkong.

Stor balkong i vinkel om ca 17,5 kvm med trallgolv med utsikt över torget och vattnet.

Läs mer här

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

76 kvm

0

3 600 000 kr

3 859 kr/mån

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Master bedroom, sovrum 1, har gott om plats för dubbelsängen och sängbord samt även ytterligare någon mindre möbel. Skena i taket för upphängning av gardiner. I sovrummet finns även en skjutdörrsgarderob med Elfa-system med hylla och stång samt även en modul med lådor.

Sovrum 2 har plats för enkelsäng och fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, arbetsrum/hobbyrum. Här finns en garderob med toppskåp samt utgång till bostadens uteplats.

Bostadens inre hall har plats för hallmöbel och även en arbetsplats om så önskas.

Klädkammaren om ca 2,2 kvm har ett förvarningssystem från Elfa-system.

Till lägenheten hör ett ca 3 kvm stort förråd.

Avgift: 3 801 kr/mån inkl. värme och kallvatten.

 

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras individuellt efter förbrukning. Fiber finns indraget i bostaden, den boende väljer själv (och bekostar) abonnemang via Zmarket.

 

Som boende i föreningen har tillgång till två gemensamma takterrasser. Den gemensamma takterrassen på HP1 får förutom grön­ska och utemöbler ett växthus. Fören­ingen har i hus 1 ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet. Den gemensamma takterrassen på HP2 har bastu och relaxavdelning.

 

Föreningen äger marken.

Belåningsgrad om 14 231 kr/kvm.

Garage under grannfastigheten (kö-system används, i dagsläget finns lediga platser). Pris ca 1100 kr/mån. Garaget är under uppbyggnad och tills vidare finns tillfälliga utomhusplatser.

Övrigt om området:

 10-15 besöksbåtplatser och 50-75 båtklubbsplatser kom­mer att finnas på plats omkring 2018. Dessa kommer att drivas av en privat aktör som arrenderar av kommunen. En restaurang byggs närmast vattnet och öppar upp under våren.

Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare natur­reservat och hit planeras det att byggas en gångbro.

Turbåtar kan eventuellt komma att trafikera området i framtiden, turbåtsbyggan är under uppbyggnad.

Tollare omgärdas av varierad natur, med allt från karga klippor till lummiga dalsänkor. Mest påtagligt är förstås närheten till vattnet. I sydväst möts Skurusundet och Lännerstasundet och i nordost ligger sjöarna Tollare träsk och Kocktorpssjön. För att värna det omgivande natur- och djurlivet har stora delar av Tollares närområde gjorts till naturreservat. Här finns flera fina utsiktsplatser och möjlighet till både fågelskådning och bad.

Med bil kommer du till Tollare på bara en kvart från Slussen och väljer du buss, så trafikerar flera linjer sträckan Slussen och Tollare. Restiden är cirka 20 minuter. På sikt kommer du också kunna ta båt hem till Tollare.

Nya gång- och cykelvägar kommer också att byggas så att du enkelt kan röra dig till och från Tollare.

Det finns en mindre livsmedelsbutik, gym, yoga studio, restaurang och ett litet café/bageri i Tollare.

Ytterligare butiker och kommunal service hittar du i Björknäs och Orminge. Söker du ett bredare utbud finns Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort biltur bort.

I Tollare finns förskolor och skolor samt en folkhögskola. Villa Tollare ett vård- och omsorgsboende med 72 lägenheter finns också i området.

Hela Nacka kommun erbjuder stora möjligheter till både sommar- och vinteraktiviteter. Här finns flera bad, sandstränder och klippbad, men också både slalombackar och fina spår för längdskidåkning. Besök gärna friluftsgården Hellasgården eller naturreservatet Velamsund för fler aktiviteter och upplevelser.

Fästpunkt 1
bottom of page