top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22

Otroligt välplanerade kvadratmeter - Öppen planlösning – Balkong i söderläge - Nytt och fräscht - Kort gångavstånd till tunnelbanan, 7 min till T-centralen

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22, SOLNA

SÅLD

Välkommen till denna fantastiska trea om 56 kvm! Lägenheten är otroligt ljus med fönster i två väderstreck och dessutom balkong mot innergården i söderläge. Bostaden har genomgående ett vackert vitpigmenterat 1-stavsparkettgolv av ek och vitmålade väggar. Takhöjd om 2,6 meter och stora fönster och fönsterdörrar.

Hall
Ett praktiskt klinkergolv ligger närmast tamburdörren. Plats för sittmöbel och/eller hatthylla. Här finns även ett städskåp.

Kök/matplats/vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det vackra ljusgrå köket från Marbodal har en ljus kompositbänkskiva och ett grått stänkskydd ovan arbetsbänken. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys och mikro samt helintegrerad diskmaskin och spisfläkt. Induktionshäll och rostfri diskho. Trevlig belysning med dimmbara spotlights under överskåpen. Matplats vid fönster. Vardagsrum med plats för soffa och kanske en liten fåtölj/sittpall.

Sovrum

Stort sovrum mot innergården och med tre garderober för förvaring. Utgång från sovrummet till lägenhetens andra balkong

Samt sovrum/Arbetsrum om ca 5 kvm med en garderob.

Badrum

Helkaklat badrum i sober färgskala. Dusch med takdusch, handfat i kommod och spegelskåp ovan handfatet. Handdukstork och skön komfortgolvvärme. Tvättmaskin kombinerad med torktumlare och bänkskiva ovan samt förvaringsskåp på vägg.

Balkong

Stor balkong mot gården i härligt söderläge.

Förråd
Till lägenheten finns ett generöst förråd om ca 2,5 kvm i källaren nås via hissen.

 

 

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

PROSPEKT

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

56 kvm

1 tr

3 350 000 kr

2 822 kr/mån

Den här bostaden erbjuder dig att bo på några minuters gångavstånd till tunnelbanan Västra Skogen, som ligger fyra stationer från T-centralen. Dessutom har du fina gång- och cykelbanor i området som tar dig in till stan som gör det möjligt att leva riktigt miljövänligt samtidigt som det är bekvämt. I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

 

Under fastigheten finns garage i två plan.

I anslutning till flerfamiljshuset finns en lokal som hyrs ut till en förskola. Det ger både en god intäkt till föreningen men också möjligheten för dig som vill ha barnen på nära avstånd till hemmet.

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 3 kvm.

bottom of page